• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

30.03.2023

10:38

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UČENIKA IZ KAČAREVA! Skočio kroz prozor škole, ovo je uzrok smrti!

printscreen

Vesti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UČENIKA IZ KAČAREVA! Skočio kroz prozor škole, ovo je uzrok smrti!

Podeli vest

Obdukcija učenika S. F. (14) koji je počinio samoubistvo skokom sa drugog sprata jedne osnovno škole u Kačarevu je, kako saznaje Telegraf, završena.

"Utvrđeno je da je smrt nasilna i da je nastupila usled pucanja aorte. Utvrđeno je da se to dogodilo zbog jakog kontakta tela sa podlogom na koju je palo", rekao nam je sagovornik iz istrage.

Tragedija se, kako je rečeno za naš portal, dogodila juče oko 12.30 časova na času nemačkog jezika.

Radnik obezbeđenja je pozvao policiju.

Istraga je u toku i vodi je Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kacarevka

pre 1 godinu

Direktorku skole Slobodanka Djukic u Kacarevu je vise od 15 godina.Nista nije uradila da zastiti decu od nasilja moje dete je pohadjalo tu skolu I dozivelo vrsnjacko nasilje I Dan danas ima posledice.Jer direktorka je stitila Samo decu svojih prijatelja.Ispitajte koliko se dece ispisalo iz te skole Zbog vrsnjackog nasilja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija