• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2023

12:46

UBICA MAJKE PETORO DECE OSTAJE IZA REŠETAKA! U Jagodini je bio poznat kao nasilnik, ali ona za upozorenja NIJE MARILA!

facebook

Vesti

UBICA MAJKE PETORO DECE OSTAJE IZA REŠETAKA! U Jagodini je bio poznat kao nasilnik, ali ona za upozorenja NIJE MARILA!

Podeli vest

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini sud je odredio do 30 dana pritvor Bojanu M. osumnjičenom da je nasmrt pretukao partnerku A.K. (35).

Pritvor je određen da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je u tom tužilaštvu.

Bojan M. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da se Bojanu M. odredi pritvor.

On se sumnjiči da je u noći između ponedeljka i utorka u svom stanu zadao više udaraca po telu ženi koja je od zadobijenih povreda preminula. Mediji navode da je ubijena žena bila majka petoro dece.

Iako je upozorena da je u "opasnoj vezi" sa muškarcem koji ima istoriju nasilničkog ponašanja, Andrea K. je ostala gluva na savete. Na žalost to se i desilo, usledilo je nasilje sa smrtnim ishodom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija