• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2023

09:41

KLADIM SE DA SE BRAJAN VIŠE NE SMEJE! Prijateljica Ane Volš zadovoljna optužnicom: Neću se iznenaditi ako se ubije...

Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/Printscreen facebook/Pixels

Vesti

KLADIM SE DA SE BRAJAN VIŠE NE SMEJE! Prijateljica Ane Volš zadovoljna optužnicom: Neću se iznenaditi ako se ubije...

Podeli vest

Prijatelji Ane Volš zadovoljni su nakon što je njen suprug Brajan optužen za prvostepeno ubistvo u četvrtak - tri meseca nakon što je majka troje dece nestala.

Velika porota optužila je Brajana Volša (48) da je svoju suprugu Anu ubio u njihovoj kući u Kohasetu, a potom njeno telo raskomadao i rešio se delova.

Brajan se, podsetimo, u januaru pojavio na sudu, gde se izjasnio da nije kriv. Snimljen je sa osmehom na licu dok ga je policija u lisicama izvodila iz zgrade nakon saslušanja.

Foto: printscreen

Brajan Volš

"Kladim se da se Brajan više ne smeje"

Nataša Babuškina, Anina prijateljica, nedavno je razgovarala za američki "Sun", rekavši da je osetila mučninu nakon što je ugledala Volšov osmeh u tom trenutku.

Nataša dodaje da ne veruje da se Volš smeje nakon što je u četvrtak optužen za ubistvo prvog stepena.

- Oduševljena sam. To su fantastične vesti. Bilo je dosta uzbuđenog skakanja u kolima, što me je veoma obradovalo - rekla je Nataša.

Dodala da izgleda da će pravda u  ovom slučaju uskoro biti zadovoljena i da bi Brajan, ukoliko bude proglašen krivim pred sudom, mogao ostatak života da provede u zatvoru.

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen

Nataša tvrdi da se Anino troje male dece, uzrasta dve, četiri i šest godina nikada neće oporaviti od preranog gubitka majka, kao i njeni brojni prijatelji.

Njena deca su izgubila oba roditelja. On nije samo oduzeo Anin život, oduzeo je i svojoj deci - rekla je Nataša.

Dodaje da je srećna što vidi da je neko kažnjen za sve strašne stvari koje su se desile.

Kladim se da se Brajan više ne smeje, zar ne? - navodi ona.

Nataša želi da Brajan, ukoliko bude proglašen krivim, dobije maksimalnu kaznu i da ostatak života provede u samici samo sa svojim mislima da mu prave društvo.

"Neću se iznenaditi ako se ubije"

- On je bolestan. Uopšte ne osećam ništa prema njemu. U svakom slučaju, stvarno se nadam da neće moći da gleda televiziju ili da dobro jede. Molim se da ga zaključaju u ćeliju gde može da bude sam sa svojim mislima dok je još tehnički živ. To je svakako moja nada. Mora da izađe na kraj sam sa sobom. Nema literature, nema ničega. Neću se iznenaditi ako se u nekom trenutku ubije - rekla je Nataša pa dodala:

- Nisam stručnjak, ali mali deo mene se nada da će on to učiniti kako bismo mogli da prestanemo da plaćamo poreze kako bismo ga držali zatvorenog. Ali država ne treba da ga ubije, umesto toga, trebalo bi da bude izolovan i da mu se da vreme da se to na njega odrazi.

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen facebook/pixels

Podsetimo, Ana Volš nestala je u novogodišnjoj noći, nakon što je doček proslavila sa suprugom Brajanom i jednim prijateljem. Njen nestanak  su nekoliko dana kasnije prijavili zaposleni u firmi u kojoj je radila, jer se nije pojavila na p oslu, a potom je to uradio i Brajan. Naveo je da je u ranim jutarnjim satima 1. januara naručila taksi do aerodroma i da je imala let za Vašingoton gde je radila.

Međutim, utvrđeno je da to nije tačno. Brajan je ubrzo uhapšen jer je slagao policiju o svom kretanju u prvim danima potrage.

Pred sudom su otkriveni jezivi detalji optužnice protiv Brajana, a to je da je na internetu pretraživao 20 pitanja koja se tiču rešavanja tela. Sumnjiči se da ju je ubio u kući, a telo raskomadao i rešio se delova. Pronađeni su brojni dokazi u kontejnerima, između ostalog i Anine stvari, kao i sredstva za čišćenje, tepih, a u podrumu je pronađen i krvav nož.

Anino telo nije pronađeno.

Brajanu će se ponovo suditi u narednim nedeljama pred Višem sudom u Norfolku, a taj datum još nije određen.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija