• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2023

10:14

ŠOKIRALA SVE ONE KOJI JE ZNAJU! Umesto u školi srednjoškolka iz Čačka uhvaćena u audiju naoružana do zuba

Instgram

Vesti

ŠOKIRALA SVE ONE KOJI JE ZNAJU! Umesto u školi srednjoškolka iz Čačka uhvaćena u audiju naoružana do zuba

Podeli vest

Srednjoškolka J. Ć. (18) iz Čačka uhapšena je sa još dvojicom mladića, M. Đ. (25) i I. Š. (33), u selu Prijanovići kod Požege, a pravi šok je usledio kada je u njihovom automobilu "audi A3" policija pronašla dva pištolja, okvire sa 20 metaka, noževe, pancir i vagicu za precizno merenje!

Vest o hapšenju mlade Čačanke J. Ć. šokiralo je javnost u gradu na Moravi. Prijatelji porodice uhapšene tinejdžerke kažu da su u svi zaprepašćeni i da nikome nije jasno odakle ona u Prijanovićima, kada je za to vreme trebalo da bude u školi na nastavi!

- Ona je iz funkcionalne i porodice za primer. Devojčica ide u srednju školu, tek što je napunila 18 godina. Pored ćerke imaju još dece, jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Čačak je mali grad i brzinom svetlosti se pronela vest sa kim je ona bila u autu i nikome nije jasno šta će ona s tom dvojicom, jer ona uopšte nije iz te priče - ispričala je za Kurir porodična prijateljica uhapšene J. Ć.

Foto: Instgram

J.Ć.

Kako je dodala, reč je o vrednim i uzornim Čačanima koji pošteno zarašuju svoj hleb. - Svi smo uvereni da joj je namešteno. Uostalom, čim nije bežala od policije, nije se ni plašila kontrole. Uvereni smo da za oružje u automobilu nije ni znala - ispričala nam je ova Čačka.

Za volanom "audi A3" kojije policija zaustavila 31. marta, zbog prekršaja bio je muškarac dok je uhapšena tinejdžerka bila putnica.  

- "Audi" je privukao pažnju policije zbog nepropisnog preticanja. Zaustavili su ga u mestu u mestu Gugalj na granici između Požege i ČačkaPrilikom pretresa, kod devojke su nađena dva pištolja bez serijskog broja sa dva okvira i sa ukupno 20 metaka, kao i vagica za merenje. Ona je odmah privedena u prostorije PS Požega, a muškarci koji su bili u automobilu, iskoristili su priliku i pobegli su sa lica mesta "audijem".

Policija je odamah počela poteru za "audijem" u kom su bili  M. Đ. i I. Š. Ubrzo je vozilo pronađeno i oni su privedeni. Daljim pretresom vozila pronađena su još dva noža i jedan pancir, koji su takođe oduzeti. Prilikom saslušanja oni su se branili ćutanjem, osim što je vozač rekao:"Ja sam samo vozio".

Trooje uhapšenih terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu, kao i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17