• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.04.2023

10:27

JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH ZLOČINA NA VASKRS! Tašti polomio rebra, silovao je i zvonom za šurenje svinja, naneo joj neviđene povrede

printscreen tv prva

Vesti

JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH ZLOČINA NA VASKRS! Tašti polomio rebra, silovao je i zvonom za šurenje svinja, naneo joj neviđene povrede

Podeli vest

Vladan Pavlović (44) osuđen je na šest godina zatvora jer je brutalno pretukao i sliovao tašu Veru J., koja je preminula, a da nije dočekala da čuje presudu!

Jedan od najbrutalnijih zločina dogodio se pre osam godina, 12. aprila 2015. godine na Vaskrs, kada je nesrećna žena došla u goste kod ćerke u Barajevo!

Kako smo ranije izveštavali tih dana ćerka joj je bila u bolnicio sa jednim od četvoro dece koje je ima sa Pavlovićem. 

- Nakon posete unuka, Vera je htela da ode u posetu i sestri. Zet se ponudio da je do nje prezveze traktorom. Krenuli su od kuće ali je on na jednom delu puta zaustavio traktor, navodeći da ide da obavi nuždu. Kada je sišao sa traktora prišao je Veri i oborio je na zemlju - objašnjavali su ranije izvori medija. 

Foto: M.V.

 

Kako su dodali, s obzirom da se nesrećna žena opirala on je brutalno pretukao.

- Udarcima joj je polomio rebra, ali se tu nije zaustavio već je potom silovao. Ono što je sve ostavilo u šoku bila je informacija da je ženu silovao i zvonom za šurenje svinja. O tome, svedoče i jezive povrede koje je žena zadobila - pričao je jedan od sagovornika beogradskih medija. 

Kad je završio sa iživljavanjem nad taštom, teško povređenu ženu odvezao je do sestre i zapretio joj da nikome ni slučajno ništa ne govori.

- Međutim, čim je došla kući, ona je ispričala sestri šta joj se dogodilo, i odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Lekari su posle pregleda utvrdili da je silovana, na njenim genitalijama bile su stravične povrede – rekao je sagovornik.

Policija je vrlo brzo locirala i uhapsila Pavlovića koji je priznao šta je uradio. Kako se navodi, nije mogao da objasni zbog čega je to uradio, ali je rekao da nije bio pijan.

Foto: Z.I.

 

Prema saznanjima medija, Veru je pregledao stariji ginekolog koji je rekao kako u svojoj dugogodišnjoj praksi nije primetio toliko povreda genitalija kao ove koje je žena imala.

Moj brat se tog dana vratio kući, rekavši da je ostavio taštu i da je sve u redu. Otišao je da namiri stoku i kasnije legao da spava. U ponedeljak ujutru probudila nas je policija koja je Vladanu rekla da krene sa njima – ispričao je ranije za medije Vladanov brat.

Porodica je nakon ovog gnusnog čina ispričala i da je Vladan bio u dobrim odnosima sa taštom, kao i da se ponašao normalno.

Za ovaj sramni čin Vladan Pavlović je Prvom prvostepenom presudom, bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora, samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti. Nakon ponovljenog suđenja  2018. godine osuđen je i za silovanje na šest i po godina zatvora!

Foto: Printscreen

 

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su “zvona za šurenje svinja” i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsutna.

Vera je preminula dve godine nakon jezivog iživljavanja, nije dočekala presudu. Njeni najbliži pričali su da se nikada nije oporavila od užasa koji je preživela.

Da užas bude još veći Pavlović je, navodno bio hapšen osam godina pre nasilja koje je izvršio nad taštom. Tada je silovao rođenu majku, za šta je proveo samo godinu dana u zatvoru!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MiroslavBB

pre 11 meseci

RAZVRATNA Srbijo, NECES ti jos dugo ovako - NECES sigurno!!!

Tužilac

pre 11 meseci

Povratnik u istom teškom krivičnom delu zbog kojeg je već robijao i osuđen na samo 6 godina? Pobogu, da li tužilac i sudija u tom predmetu imaju trunku savesti? Da li oni ne shvataju da je u pitanju nepopravljivi monstrum koji je prvo silovao rođenu majku a potom i taštu? Šta treba da uradi da bude zatvoren doživotno?

zoran241178

pre 11 meseci

Sto je najgore,nisu na pisali da je na slobodi i da se krece normalno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija