• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2023

11:18 >> 11:22

VRBOVALI UBICE IZ KRALJEVA ZA POTREBE ZVICERA I DŽONIJA?! Povezuju se sa ubistvima u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj - OVO SU UHAPŠENI U AKCIJI MUP I BIA

MUP Srbije

Vesti

VRBOVALI UBICE IZ KRALJEVA ZA POTREBE ZVICERA I DŽONIJA?! Povezuju se sa ubistvima u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj - OVO SU UHAPŠENI U AKCIJI MUP I BIA

Podeli vest

Predrag P. (27), Danilo T. (29), Dejan R. (27), Bogdan D. (29), Aleksandra Č. (29), Ognjen D. uhapšeni su juče u spektakularnoj akciji MUP i BIA u Kraljebu i Kruševcu, zbog sumnje da su vrbovali ubice za ubistva počinjena u Srbiji Crnoj Gori i Hrvatskoj, saznaje Informer!

U spektakularnoj akciji MUP i BIA juče je uhapšeno oko 70 osoba, a među njima i oni koji su osumnjičeni da su za potrebe Zvicera i Džonija, vrbovali ubice iz Kraljeva za ubistva koja su počinje u Srbiji i regionu.

Foto: MUP Srbije

Zaplenjeno zlato

- Među uhapšenima su: Predrag P., Danilo T., Dejan R., Bogdan D., Aleksandra Č., Ognjen D. za koje se sumnja da su, po nalogu Radoja Zvicera i Nikole Vuševića, poznatijeg kao Džoni sa Vračara, vrbovali ubice u Kraljevu, za ubistva koja su počinjena u Srbiji Crnoj Gori i Hrvatskoj - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kraljevo regrutni centar za ubice

Kriminalna grupa Nikole Vuševića, poznatija kao "vračarci", ali i Veljko Belivuk i Marko Miljković, upravo su u Kraljevu imali ljude, koji su za njih angažovali ubice, spremne da za nekoliko hiljada evra i nešto kokaina okrvave ruke. 

Tako je pre mesec dana uhapšen Luka V. (26), koji se dovodi u vezu sa likvidacijom Ranka Radoševića na benzinskoj pumpi u Rušnju. Stefanu M. (23) lisice su stavljene pre godinu dana zbog sumnje da je na Novom Beogradu ubio Luku Žižića, ali i Nikolu Zečevića Zeku 2021. u Kragujevcu. "Najpoznatiji" među pucačima iz Kraljeva je Lazar Ilić, koji je oktobra 2020. u garaži u TC "Ušće" na Novom Beogradu ubio Aleksandra Šarca.

Foto: Zoran Sinko

Ubistvo Eskobara u Rušnju 

Podsetimo, više od 600 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal u opsežnoj regionalnoj akciji uhapsili su više od 70 osoba.

Među uhapšenima su i članove dve organizovane kriminalne grupe, policija je izvršila pretres na 80 lokacija i zaplenila veću sumu novca, više desetina luksuznih automobila, veću količinu oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

Foto: MUP Srbije

Zaplenjeno oružje

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rošavi gabor iz Vučićevog kart

pre 1 godinu

Neki Danilovi ortaci?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija