• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. T. - T. I.

26.04.2023

18:07

MILJKOVIĆEVA SUPRUGA U SUDNICI RAZMENJIVALA TAJNE SIGNALE SA MUŽEM! NA SEBI IMALA 6.000 EVRA! Smejala se na jednu rečenicu svedoka okrivljenog! (FOTO)

Tanjug, Dejan Živančević, T.I.

Vesti

MILJKOVIĆEVA SUPRUGA U SUDNICI RAZMENJIVALA TAJNE SIGNALE SA MUŽEM! NA SEBI IMALA 6.000 EVRA! Smejala se na jednu rečenicu svedoka okrivljenog! (FOTO)

Podeli vest

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića (36) kome se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu zbog optužbi da je sa Veljkom Belivukom (37) stvorio klan koji je brutalno likvidirao svoje žrtve, ponovo prisustvuje suđenju na kom treći svedok-okrivljeni Nikola Spasojević, odgovara na Miljkovićeva pitanja.

I danas su Miljković i supruga razmenjivali poljupce i namigivanja preko neprobojnog stakla. Tanja Miljković se, kako saznajemo, ponovo smejala na neke detalje iskaza okrivljenog saradnika Nikole Spasojevića, posebno na onaj deo u kome je rekao da je u jednom trenutku verovao da će da ga "pojedu ribice"!

Inače, za razliku od prošlog puta kada je došla sva u belom, danas je obukla crne pantalone i sako, pa se nametnulo pitanje da li je crnim stajlingom želela da pošalje neku posebnu poruku.

Foto: Tanja Ivančević

Tanja Miljković dolazi u Specijalni sud

Miljkovićeva žena je danas na sebi imala skoro 6.000 evra! U Specijalni sud je došla u sakou koji košta 1.797 evra, cipelama za koje je morala da izdvoji 790 evra, dok je za malenu tašnu morala da iskešira čak 2.710 evra! Uz to treba dodati cene košulje i pantalona, koje nisu baš tako male za obične smrtnike.

Tanja Miljković je inače sela u deo publike, tačno iza supruga, a srdačno se javila i drugim optuženima.

Ponovo joj se srdačno se javio i Veljko Belivuk, koji joj je dan ranije pokazao stisnutu pesnicu.

Kada je Spasojević ispričao kako je video mnogo krvi u Ritopeku, kući poznatoj i kao klanica, Tanja Miljković je prevrnula očima i nervozno odmahnula rukom.

Ona se i prekjuče smejala u delu publike odakle prati suđenje, dok je Spasojević svedočio o zločinima klana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Za nju je ludara u Padinjaku kao i za supruga. Niko zdrav nebi mogao da zivi sa takvim tipom a da zna, a ona je znala.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija