• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

30.04.2023

09:00

PUKOVNIK MAJKU USMRTIO NA KREVETU, A SEBE U HODNIKU! Komšije nisu čule pucnje!

Facebook, N.B.

Vesti

PUKOVNIK MAJKU USMRTIO NA KREVETU, A SEBE U HODNIKU! Komšije nisu čule pucnje!

Podeli vest

Nekoliko dana nakon porodične tragedije u naselju Lamela, iza rumskog Doma zdravlja, još se ne zna kada će majka i sin biti sahranjeni, jer do juče po podne niko se od članova njihove porodice nije obraćao nadležnima u JP "Komunalac".

Beživotna tela našla je, u sredu oko 20 časova, jedna od Goranovih ćerki, a istragom je potvrđeno da je reč o ubistvu i sa­moubistvu iz oružja koje je i pronađeno na mestu tragedije.

- Starica je ležala na krevetu u sobi, a njen sin je bio kod ulaznih vrata. Tokom uviđaja pronađene su dve čaure, što ukazuje da je majku usmrtio jed­nim hicem, a drugim se ubio - navodi naš izvor iz istrage, dodajući da ga ne čudi to što su stanari iz zgrade rekli da ništa ni­su čuli. - Pucanj ne mora da se čuje, jer tu ima više faktora. Možda su prozo­ri bili zatvoreni, ili u okolnim stanovima u tom trenutku nije bilo nikog, ili je možda vladala bu­ka... Hodnikom u tom tre­nutku niko nije prolazio - navodi naš izvor blizak istrazi.

Foto: informer.rs

Vrata stana gde se desila tragedija su zapečaćena

Kao što su "Novosti" pisale, Goran R. se sa poro­dicom devedesetih godina iz Trepče doselio u Rumu, odakle je otišao u vojnu penziju. U stanu je živeo sa majkom Zlatom i supru­gom Zoricom, dok su mu dve ćerke u Beogradu. Zločin se dogodio u danu kada mu je preminula tašta.

- Zorica je u sredu otišla u Trepču da or­ganizuje sve oko sahrane svoje majke, koja je bila zakazana za četvrtak. Da li je ona zvala u stan, pa joj se niko nije javljao, a onda poslala ćerku da proveri šta je sa Goranom i Zla­tom, stvarno ne znam. Šta je tu ženu snašlo, ne daj Bože nikome, tri smrti u danu - rekla nam je, dan nakon strašne tragedije, jedna od Zoričinih pri­jateljica, koja je otkrila da je Goranova supruga bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje jer su u poslednje vreme počela da mu naviru sećanja sa Ko­sova i Metohije.

Komšije iz zgrade gde je stanovao Goran sa porodicom kažu da je bio preke naravi.

Nekad bi se u trenut­ku iznervirao i izvikao na nekoga, pa su se sa njim slabo družili, a ja­vljali su mu se samo u prolazu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17