• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2023

11:01 >> 12:41

POBILI SE OTAC I SIN, OTAC SE SAPLEO O PSA I PAO MRTAV! Detalji stravičnog porodičnog nasilja u Obrenovcu!

Informer

Vesti

POBILI SE OTAC I SIN, OTAC SE SAPLEO O PSA I PAO MRTAV! Detalji stravičnog porodičnog nasilja u Obrenovcu!

Podeli vest

Nazapamćena tragedija dogodila se sinoć oko 22.30 u naselju Kocka u Obrenovcu, u ulici Josifa Pančića 7.

Nakon svađe, potukli su se Dejan M. (46) i njegov sin M. M. (17).

Njih dvojica su izašli ispred kuće kako bi tamo nastavili obračun, a potom se, Dejan M. nakon guranja i koškanja sa sinom sapleo i pao i na mestu ostao mrtav.

Foto: Društvene mreže

 

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Dejan Milivojević

- Dejan i sin su se prvo potukli u kući, a zatim su izašli ispred, na kolovoz, gde su nastavili sa tučom. Tom prilikom Dejan M. se spotakao o njihovog psa, pao i glavom udario o ivičnjak. Dejan M. je kolima Hitne službe Obrenovac prevezen u hitnu službu gde je nakon reanimacije preminuo - kaže izvor portala informer.rs.

Foto: Društvene mreže

M. M. je osumnjičen za ubistvo oca

Proverom je utvrđeno da je M. M. već evidentiran je kao izvršilac više krivičnih dela nasilničkog ponašenja i nedozvoljenonog držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Prema rečima komšija sin važi za problematičnu osobu.

Lice mesta obezbeđeno od strane policijskih službenika PS Obrenovac. 

O svemu su obavešteni dežurni viši javni tužilac i tužilac Višeg javnog tužilaštva za maloletnike. Telo pokojnika prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija