• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2023

00:04

SRCE DA PREPUKNE! Dečak stradao u masakru na Vračaru bio neverovatan talenat, igrao tenis, odličan đak, bio u žiriju za dečiju pesmu Evrovizije, POGLEDAJTE KAKO SVIRA... (VIDEO)

Informer

Vesti

SRCE DA PREPUKNE! Dečak stradao u masakru na Vračaru bio neverovatan talenat, igrao tenis, odličan đak, bio u žiriju za dečiju pesmu Evrovizije, POGLEDAJTE KAKO SVIRA... (VIDEO)

Podeli vest

A.Č, dečak koji je stradao u masakru na Vračaru bio je neverovatno talentovan, svirao je klavir od svoje šeste godine i nastupao na prestižnim takmičenjima.

Interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg detinjstva, bio je odličan đak, iz svih školskih predmeta imao je najviše ocene. Pored muzike voleo je i jezike, matematiku, sport… Trenirao je tenis. Bavio se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje je podvlačio interesantnom muzikom. I pored mnogobrojnih angažovanja uvek je nalazio vremena za druženje sa vršnjacima.

Dobitnik je više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije "Burgmuller Etude D-dur" 2019. godine. Nastupao je na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju "Virtouzi V4+", "Sviramo zajedničkim jezikom".

Ubijeni dečak bio je i u žiriju na takmičenju za dečiju pesmu Evrovizije. 

Pogledajte deo njegovog nastupa u Beogradskoj filharmoniji.

 

 

Podsećamo, u masakru na Vračaru Kosta K. (13) ubio je osmoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a ranio šestoro učenika i nastavnicu. On nakon masovnog ubistva nije pokazao kajanje, a njegov otac je na saslušanju govorio o oružju kojim je počinjen masakr. Više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 11 meseci

Ovaki je MORALO biti i u prvoj utakmici . Okretanje ledja i tisina je bila na njihovoj strani . Osim toga Partizan je morao zapoceti drugu cetvrtinu a i ostale dve, kao i prvu . Zboraviti da vode sa 13 razlike , sto su odma u 2/4 poceli cuvati .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17