• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

13.05.2023

09:47

PUCNJAVA NA KOSOVU I METOHIJI! Najmanje jedna osoba ranjena - na licu mesta pronađene čaure i tragovi krvi

A.G.

Vesti

PUCNJAVA NA KOSOVU I METOHIJI! Najmanje jedna osoba ranjena - na licu mesta pronađene čaure i tragovi krvi

Podeli vest

Noćas oko dva sata ujutru, u severnoj Kosovskoj Mitrovici desio se ozbiljan incident, kada je u pucnjavi koja se dogodila u ulici koja vodi ka KBC, najmanje jedno lice ranjeno iz automatskog oružja.

U bolnicu su, kako je potvrđeno kosovskoj policiji, primljene najmanje dve osobe, ali nisu mogli da potvrde i ranjavanje druge.

Ranjavanje i pucnjavu je potvrdio zamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani (Elshani), koji je naglasio da se za sada još uvek radi o preliminarnim informacijama, a da će uskoro moći da potvrdi i druge detalje.

Na licu mesta čaure i tragovi krvi

- U bolnicu je primljeno dvoje ljudi, ali nemamo potvrđeno informaciju da je i dvoje ranjeno. Za sada znamo da je jedna osoba povređena. Takođe, na licu mesta, a to je glavna ulica koja vodi ka bolnici, pronašli smo čaure od automatske puške i tragove krvi. Mesto je obezbeđeno i istraga je u toku - kazao je rano jutros Eljšani za KoSSev.

Naveo je da su im u bolnici kazali da ranjena osoba nije životno ugrožena.

Policija je u međuvremenu identifikovala jednu osobu, za kojom sada traga radi saslušanja, a koja je, kako je takođe potvrdio Eljšani, „interesantna za istragu“.

Na ulici, na uglu Vlade Ćetkovića i Čika Jovine, razvučena je žuta traka, unutar koje se nalazi parkirano više automobila, i dva policajca koji obezbeđuju ovo mesto.

Vidljivi su takođe i tragovi krvi, koji se nalaze i van žute trake. Oni su na pločniku, kojim ljudi prolaze, kao i preko puta u obližnjem parku, gde je takođe bila razvučena žuta traka, koja je u međuvremenu i uklonjena.

U međuvremenu došli su i karabinjeri, koji su takođe detaljno fotografisali mesto na kom je došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje sve osobe uključene u incident su srpske nacionalnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija