• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

31.05.2023

12:59

DOK JE BATINAMA UBIJAO MALU PETRU BIO JE SVESTAN ŠTA RADI! Završeno psihijatrijsko veštačenje očuha monstruma!

printscreen

Vesti

DOK JE BATINAMA UBIJAO MALU PETRU BIO JE SVESTAN ŠTA RADI! Završeno psihijatrijsko veštačenje očuha monstruma!

Podeli vest

Miloš Nikolić(25) je u Zaječaru, 21. februara ove godine ubio batinama dvogodišnju Petru, ćerkicu svoje nevenčane supruge Jelene T.(22).

Nakon hapšenja i procedura, Više javno tužilaštvo u Zaječaru uputilo ga je na na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Miloš je vraćen je iz Beograda u pritvor u Zaječaru, a psihijatri su utvrdili da je bio svestan šta radi dok je mrcvario batinama nedužnu devojčicu.

- Psihijatrisko veštačenje osumnjičenog Miloša N. je završeno. Psihijatrijski veštaci utvrdili su da je osumnjičeni Miloš N. u momentu dok je batinao devojčicu bio uračunjiv. Utvrđeno je da je bio je malo pripit, ali to nije uticalo ni malo na stanje njegove svesti. On se nalazi u pritvoru od momenta hapšenja, pritvor mu se produžava na svaka 30 dana, tako da će do suđenja biti iza rešetaka.

Uskoro se protiv njega podiže optužnica – saznajemo od nadležnih. Ovaj očuh monstrum je, koji se pred tužilaštvom brani ćutanjem, u momentu hapšenja je policiji kazao kako je devojčicu malo tukao jer ga je nerviralo što plače.

Tragovi jezivog nasilja svuda po kući

Kasnije je na zidu, podu, nameštaju pronađena krv, pramenovi detinje kosice, pocepana garderobica... Očuh monstrum je detence udarao o pod, o zid, šutirao, pesničio...

Kada je dvogodišnja Petra donešena u zaječarsku bolnicu, lekari su pokušavali punih sat vremena da je ožive, ali bezuspešno.

- Odmah je naložena obdukcija, a nalazi su pokazali su je da je devojčica modra od udaraca, da joj je prilikom batinjanja razbijena glava i pocepana jetra, što je dovelo do smrti. Jedan od udaraca u glavu bio je presudan za smrtni ishod – kazali su tada nadležni.

Foto: Facebook

 
Ostaće ceo život iza rešetka?!

Postoji mogućnost da Miloš N. ceo đivot provede iza rešetaka, do svoje smrti ne izađe na slobodu. Ovom očuhu ubici preti doživotna robija ukoliko se njegovo krivično delo okvalifikuje kao teško ubistvo.

Batinjanju je prisustvovala majka devojčice., Jelena T.(23). Ona je uhapšena odmah nakon što joj je ćerkica ubijena. Bila je u pritvoru 30 dana nakon ubistva, a sada se nalazi na slobodi. Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru nakon hapšenja ju je sumnjičilo da je počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, za koje je maksimalna kazna zatvor u trajanju od tri godine. U međuvremenu su saslušani svedoci, i očekuje se početak suđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija