• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

04.06.2023

15:24

SRAMNA ODBRANA NASILNIKA SA ZVEZDARE: Silovao i tukao suprugu, naneo povrede i njihovoj bebi pa u tužilaštvu rekao: "Bio sam malo grublji, zaneo sam se"

Shuterstock, Pngwing

Vesti

SRAMNA ODBRANA NASILNIKA SA ZVEZDARE: Silovao i tukao suprugu, naneo povrede i njihovoj bebi pa u tužilaštvu rekao: "Bio sam malo grublji, zaneo sam se"

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Vukašin M. (26) osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici. 

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.    

- Možda sam bio malo grublji jer sam se zaneo, ali nisam tukao suprugu, niti sam se iživljavao nad njom - rekao je V. M. tokom iznošenja odbrane.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

Podsetimo, naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Foto: printscreen/instagram

 

"Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta. Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda" navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako je Informer već pisao, Vukašinova supruga D. S. je u petak ujutro došla s bebom u Dečju bolnicu u Tiršovoj i prijavila da je njen nevenčani muž cele prethodne noći zlostavljao i tukao nju i bebu, kojoj su konstatovane su modrice i podlivi po glavi. D. S. se žalila da je udarana po grudima i glavi i da je seksualno zlostavljana, zbog čega je upućena na ginekološki pregled. Pošto su ginekolozi utvrdili da D. S. ima povrede i po genitalijama, o tome je obaveštena policija.

Alarmirala javnost

Inače, javnost je o ovom slučaju obavestila supruga jednog pevača, koja je na Instagramu podelila slike nasilnika i povređene bebe. Ona je ispričala da je Vukašin zlostavljao njenu drugaricu i zatražila je da se nasilnik što pre privede pravdi.

Podsetimo, za krivično delo nasilje u porodici predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora, dok je za silovanje maksimalna kazna 15 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija