• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

18.07.2023

17:06

Kosta K: Rekao sam sve što sam imao, ne želim da gledam izjavu

Zoran Sinko

Vesti

Kosta K: Rekao sam sve što sam imao, ne želim da gledam izjavu

Podeli vest

Kosta K. (14), koji je danas saslušan zbog sumnje da je očevim pištoljima počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, nije želeo da mu se ponovo pusti njegova snimljena video izjava! On je rekao da nema razloga da preslušava izjavu jer je rekao sve što je imao!

Kosta K. je video linkom iz bolnice svedočio protiv svog oca Vladimira K. zbog sumnje da je iz njegovih pištolja ubio deset osoba na Vračaru. Svedočenju su u Palati pravde prisustvovali advokati, punomoćnici, kao i roditelji ubijenog Andreja Č.

Interesantno je to što je Kostu, kada je završeno saslušanje, sudija pitao da li želi da mu se reprodukuje njegova video izjava.

- Maloletni ubica je izjavio da nema potrebe jer je rekao sve što je imao i da ništa ne bi dodavao - rekao je Informerov izvor iz istrage.

Inače, kako je naveo naš sagovornik, Vladimir K., oružje nije držao u sefu, već u jednoj fioci i Kosta je imao veoma lak pristup pištoljima.

Oružje je bila zaključana jednim katancem, koji je bukvalno rukom mogao da se odvali, tako da je Kosta, vrlo lako došao do oružja svog oca Vladimira.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija