• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

03.08.2023

10:43

Jedva preživeo masakr u Duboni, pa sad imao saobraćajnu nesreću! Jovan (21) hitno prevezen u bolnicu

Informer

Vesti

Jedva preživeo masakr u Duboni, pa sad imao saobraćajnu nesreću! Jovan (21) hitno prevezen u bolnicu

Podeli vest

Mladić Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja koji je preživeo maskar pre tačno tri meseca kada je na njega i njegove prijatelje iz kalašnjikova pucao U. B. iz Dubone sinoć je imao saobraćajnu nesreću.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta.

- Na lokalnom putu došlo je do nesreće kada je vozilo kojim je upravljao Rankovićev prijatelj iz za sada nepoznatog razloga sleteo s puta - kaže izvor i dodaje:

- Vozač je u nesreći zadobio teške telesne povrede opasne po život i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar u Beograd, dok je njegov suvozač takođe, zadobio teške telesne povrede. Na zadnjem sedištu automobila koji je sleteo s puta bio je Jovan Ranković koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

Policija je odmah izašla na mesto nesreće gde je satima vršen uviđaj, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Preživeo masakr

 

Podsetimo, Jovan Ranković je ranije ispričao kako je preživeo maskar u kom je ubijeno devet njegovi prijatelja kada je na njih pucao pomahnitali mladić iz Dubone.

- Izašao je iz kola i povikao "lezite dole", a drug mu je kroz osmeh rekao "ajde na pivo", ja sam dobacio "ladno je", ali je on počeo da rešeta! Pravio sam se da sam mrtav, da me ne dokrajči - rekao je tada Ranković i dodao da je proveo mesec dana na bolničkom lečenju

- Metak mi je prošao tačno iznad lakta, pa sada imam šipke koje moram da nosim nekoliko meseci, zatim isto toliko treba da nosim gips kako bi ruka bila fiksirana. Nakon toga neka procena lekara je da bi trebalo da idem na terapije. Osećam bolove jedino kad ležim i imao sam sreće jer je poslednji metak nije ostao u stomaku, već je izašao kod lopatice-rekao je Ranković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija