• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

10:25

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalno prebili vršnjaka u Beogradu? Nekoliko dana ranije tukli su drugog i to snimili

Printscreen

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalno prebili vršnjaka u Beogradu? Nekoliko dana ranije tukli su drugog i to snimili

Podeli vest

Maloletnici su brutalno pretukli vršnjaka (15) u Beogradu, a nekoliko dana pre toga, navodno na istom mestu su izudarali drugog dečaka! Užasno nasilje snimljeno je telefonom, saznaje Informer koji je dobio snimak te prve tuče.

Naime, kako je Informer već objavio pre nekoliko dana u jednom beogradskom naselju brutalno je pretučen maloletnik (15) 

Sumnja se da ga je pretkla grupa od četvoro njegovih vršnjaka.

Maloletnik je zadobio teške telesne povrede, a ubrzo potom društvenom mrežom počeo je da kruži snimak tuče druge tuče koja se dogodila na istom mestu nekoliko dana ranije. 

- Srećom u ovoj tuči dečak nije zadobio teške telesne povrede, ali se vidi na snimku vidi koliko je taj napad bio brutalan - rekao je za Informer jedan od građana koji živi u naselju u kom se tuča dogodila. 

Foto: Printscreen

 

Inače, na snimku se vide trojica maloletnika kako šutiraju dečaka, potom dvojica nasilnika smiruje situaciju dok treći nastavlja da ga šutira u leđa i stomak. 

Kako nam je objasnio sagovornik koji nam je prosledio snimak kolovođa te maloletniče grupe nasilnika teroriše decu u kraju u kom su se obe tuče i dogodile. 

Podsetimo, kako smo nezvanično saznali brutalno vršnjačko nasilje dogodilo se pre nekoliko dana. 

Reč je četvorici starijh maloletnika koja su ga tukla rukama i nogama, a udarci su bili toliko strašni da je pretučeni maloletnik zadobio opasne povrede . Naime, njemu su povređeni bubrezi i pitanje je kako će da nastavi život kasnije - objasnio je jedan od poznanika porodice teško povređenog dečaka. 

Kako je naveo da stvar bude još gora majka teško povređenog dečaka je teško bolesna. 

- Pored njene teške bolesti, samo joj je ovo falilo. Rodila j ežena zdravog i pravog dečaka a sada će ako preživi, a  nadamo se da hoće, dečak možda ostati doživotni invalid - priča ogorčeni Beograđanin. 

Prema njegovim rečim grupa nasilnika koja je pretukla 15-ogodišnjaka inače je dosta nasilna. 

Ovo nije prvi put da su pretukli dečaka, još jednog su pre ovog maloletnika napali i šutirali. Srećom taj drugi dečak nije teško povređen. Ne zna šta se dešava sa tom grupom nasilnika, ali svakako ne želim da dozvolim da niko od nas ne reaguje, a pogotovo što je dečaku majka bolesna - rekao je naš sagovornik.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mr Dragan D

pre 9 meseci

Oko za oko i batina je iz raja izašla. Gamad ukloniti silom jer ne razumeju ništa drugo. Ako ih uhapse dobiće strogi ukor i čupanje trave u parku a nastaviće po starom

zora

pre 9 meseci

Nadam se da ce se i za njima tragati kao i za klinkama koje su mlatile vrsnjakinju. I u ovom slucaju kazniti roditelje koji se nisu potrudili da im deca nebudu siledjije.

Pera

pre 9 meseci

Maloletnik ili punoletan, nema nikakva prava da tuče ili još gore da njih 4 -5 tuku jednog. Ako je dovoljno star da nanese bol drugome, onda je svakako dovoljno star da bude kažnjen. Ovakvi slučajevi se u Singapuru rešavaju u roku od pet minuta i nasilnik dobija 25 po ledjima ili 12 po tabanima. Zato u Singapuru nema nasilja. Naša bolećivost ili još bolje bolećivost pravosudja svake godine ostavlja 20 tak dečaka ili čoveka doživotno nesposobnim. Zašto se to toleriše ?????????

mile

pre 9 meseci

maloletnici nisu odgovorni pred zakonom! jedna od vecih gluposti natnutih od strane EU i zute demokratije. a i ovi je ne ukidaju. gde su VPD/zatvori?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija