• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2023

21:03

Strah, panika, šut i rasuti delovi tela! Ovako je izgledala zgrada u Smederevu nekoliko minuta nakon eksplozije! (VIDEO)

Tik Tok/Tanjug

Vesti

Strah, panika, šut i rasuti delovi tela! Ovako je izgledala zgrada u Smederevu nekoliko minuta nakon eksplozije! (VIDEO)

Podeli vest

Nezapamćena tragedija dogodila se u četvrtak oko 20.35 časova u Smederevu kada je Đorđe A. (56) aktivirao eksploziv u potkrovlju zgrade u Ulici Slobode broj 7.

On je na licu mesta stradao, a teško su povređeni brat i sestra Nikola P. (27) i Miljana P. (24) koji su se nalazili u stanu ispred kog je aktivirana bomba.

Kako je Informer već pisao, motiv ovako strašne nesreće bili su nerešeni sukobi oko kirije koje je stanodavac Đorđe A. imao sa svojim podstanarima Nikolom, Miljanom i njihovim ocem, koji u trenutku detonacije nije bio u stanu, jer je Miljaninu ćerku izveo napolje. To je, kažu očevici, sprečilo još veću tragediju.

Stanovi u celoj zgradi pretrpeli su velika oštećenja, a 5. sprata na kome se desila eksplozija, gotovo da više i nema.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak unutrašnjosti zgrade nekoliko minuta nakon što je aktiviran eksploziv, a na kome se vide užurbani i uspaničeni stanari kako izlaze i policajac koji viče:" Ima li povređenih".

 

 

Podsetimo, Đorđe A. je stradao na licu mesta, a njegovi delovi tela su čak bili razbacani po ulici i celoj zgradi. Teško su povređeni Nikola P. koji je zadobio povrede oka kao i rane od gelera po celom telu i njegova sestra Miljana P. koja po telu ima posekotine.

Nikola je upućen na lečenje u Beograd, a postoji velika verovatnoća da će na jednom oku izgubiti vid.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija