• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2023

21:08

Suprugu iskasapio nožem do kraja života ostaće u zatvoru! Apelacioni sud potvrdio presudu!

S. Tasić

Vesti

Suprugu iskasapio nožem do kraja života ostaće u zatvoru! Apelacioni sud potvrdio presudu!

Podeli vest

Nakon što je nožem izbo suprugu, Pavlović je posekao i njihovu ćerku koja je pokušala da zaštiti majku

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je prvostepenu presudu i Dejana Pavlovića zbog svirepog ubistva supruge S.P., osudio na kaznu doživotnog zatvora.

Ovo je peta pravosnažna kazna doživotnog zatvora u Srbiji. Viši sud u Vranju je u martu osudio Pavlovića na kaznu doživotnog zatvora i odredio mu meru obaveznog lečenja alkoholičara.

Okrivljeni je 23. marta prošle godine sa umišljajem ubio suprugu kuhinjskim nožem, koju je prethodno zlostavljao, a na teret su mu stavljena još dva krivična dela nasilje u porodici koje je učinio nad svojim ćerkama, jednom tad maloletnom.

Foto: S. Tasić

 

Nakon što je nožem izbo suprugu, Pavlović je posekao i njihovu ćerku koja je pokušala da zaštiti majku.

Pavlović je tri meseca nakon kršenja hitne mere protiv nasilja u porodici lišio života svoju suprugu, a on je prethodno osuđen pravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju zbog dva krivična dela nasilje u porodici na štetu pokojne supruge i majke.

Okrivljeni je suprugu godinama maltretirao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija