• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2023

15:20

Sramna odbrana oca iz pakla! Pašajlić tvrdi da ćerku nije držao zakjučanu u kupatilu?!

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Sramna odbrana oca iz pakla! Pašajlić tvrdi da ćerku nije držao zakjučanu u kupatilu?!

Podeli vest

Uroš Pašajlić danas je izneo odbranu, a u vezi ćerke je rekao svega nekoliko rečenica.

Uroš Pašajlić izneo je odbranu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde mu se sudi za zlostavljanje svoje partnerke Ivane L. (46) i da je svoju ćerku (9) držao zaključanu, izgladnelu i dehidriranu u stanu na Zvezdari.

Na današnjem suđenju on je priznao da je ćerkicu držao u stanu samu, bez osnovnih uslova za život, dok je iznoseći detaljnu odbranu negirao da je mučio partnerku Ivanu L (46)

Pašajlić je negirao izvršenje krivičnog dela i na prošlom suđenju, koje je održano 8. septembra. On je tada priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret a odnosi se na njegovu maloletnu ćerku.

Sramna odbrana: Nisam je zaključao u kupatilu

Danas je u svega nekoliko rečenica izneo odbranu u vezi ćerke, dok je o navodima za mučenje partnerke izneo iscrpnu i obimnu odbranu.

- Što se tiče nasilja u porodici, za moju maloletnu ćerku, osećam veliku krivicu što sam to dopustio da upadnem u to stanje, bio sam pod uticajem različitih opijata i što sam dopustio drugim ljudima da manipulišu sa mnom - kratko je rekao Pašajlić.

On je sve vreme pričao mirnim, ravnim glasom.

Na početku suđenja, kada su se čula crkvena zvona prekrstio se tri puta.

Sudija: Što se tiče navoda optužnice, da li su oni tačni?

Pašajlić: Ja nju nisam zaključao u kupatilu.

On je takođe rekao da je 19. marta izašao iz stana, tvrdeći da ne želi više da priča o ćerki i da neće da odgovara na pitanja sudije i tužioca.

Odbrana Uroša Pašajlića je optužila Ivanu L. da laže, zbog konzumiranja psihoaktivnih supstanci.

Takođe, odbrana je predložila da se iz fitnes studija uzmu spisi jer odbrana ima saznanje da je Ivana L. odlazila tamo, a rekla je da je on držao zatvorenu u stanu. Ovaj predlog je odbijen.

Pašajlićev advokat je na prošlom suđenju dostavio sudu dokumentaciju iz Centra za socijalni rad Zvezdara u kojoj se navodi da se Pašajlić odrekao roditeljskog prava na devojčicu i gde priznaje svoju grešku.

Policajci zatekli potresne scene

Podsetimo, ceo jezivi slučaj je otkriven kada je Ivana L. prijavila Pašajlića za nasilje - da ju je držao u stanu i maltretirao. Ona je tada ispričala policajcima da on ima ćerku i da sumnja da je ona sama u stanu. Ivana L. je pomogla policajcima da pronađu stan u kojem je bila devojčica.

U optužnici protiv Pašajlića, u koju je "Blic" imao uvid, otkriveni su detalji trenutka kada su policijski službenici ugledali devojčicu koja je bila zaključana u toaletu - ležala je u kadi, neuhranjena i dehidrirana, a prizori su bili toliko uznemirujući da ni dugogodišnji profesionalci nisu mogli da ostanu pribrani.

Prema informacijama koje posedujemo, tužilaštvo je navelo da je osmogodišnja devojčica čak 7 dana bila zaključana sama u stanu bez osnovnih uslova za život

Za to vreme, Pašajlić je na drugoj lokaciji u stanu držao zaključanu Ivanu, kojoj je pretio i maltretirao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija