• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

08.10.2023

18:34

Stopirana pomoć za "ženu ubicu"! Kad budete pročitali kako je policija razotkrila osumnjičene, bićete šokirani

Privatna arhiva

Vesti

Stopirana pomoć za "ženu ubicu"! Kad budete pročitali kako je policija razotkrila osumnjičene, bićete šokirani

Podeli vest

Dejan Paunović (33) iz Klokočevca kod Majdanpeka pre dva meseca je nađen mrtav u izgorelom džipu "lada niva", na dnu litice, i činilo se tada da je reč o nesrećnom slučaju. Međutim, usledio je obrt kakav se može videti samo u holivudskim filmovima!

Utvrđeno je da je nesrećni Paunović ubijen i da iza svega stoji njegova supruga Slađana (28), s kojom je imao četvoro dece! Slađana je, naime, angažovala svog ljubavnika, Dejanovog najboljeg druga Srećka M. (28) i njegovog maloletnog rođaka N. P. (17) da nasmrt pretuku njenog muža i da sve izgleda kao da je reč o udesu!

Za tu "uslugu" platila im je 100 evra i 5.000 dinara, ali su ipak raskrinkani i svo troje pohapšeni!

Sačekuša kod mosta

Inače, meštani sela Klokočevac su pre dva meseca bili u šoku kad je Dejan stradao u povratku iz rudnika, gde je radio kao vozač.

Foto: Printcreen/facebook

Ubijeni muškarac

Pošto je sa porodicom živeo na zabačenom salašu na brdu, jedan deo puta je prelazio autom, a onda bi, kod jednog mosta prešao u džip "ladu nivu" i njime bi se dovezao strmim šumskim putevima do kuće.

Upravo kod tog mosta je na dnu litice nađen njegov leš u zapaljenom autu. Od tog trenutka, Slađana je izigravala ucveljenu udovicu, koja je ostala bez oslonca, sama sa četvoro dece. Meštani Klokočevca, ali i cela javnost u Srbiji, saosećali su s njom, pa je krenula velika akcija prikupljanja pomoći da se njoj i deci kupi kuća u nekom manjem gradu.

Foto: V.J.

Osumnjičena supruga Slađana

Obdukciju muževljevog tela Slađana nije dozvolila, uz obrazloženje da "nema potrebe", a na sahrani nije pustila ni suzu, iako je delovala utučeno. Nikom tada nije bilo sumnjivo ni što je insistirala da krst na Dejanovoj sahrani nosi njegov najbolji drug Srećko!

Međutim, Srečkov maloletni rođak je bio nezadovoljan što je za ubistvo dobio samo 100 evra i 5.000 dinara, pa se požalio jednom prijatelju i sve mu ispričao o zločinu. Taj prijatelj se poverio Dejanovom bratu Zlatku i tako je sve došlo do policije!

Slađana, Srđan i maloletnik su potom pali na poligrafu, a onda su sve priznali i svi su završili iza rešetaka!

- Kada sam čuo da mi je brat ubijen, zamalo sam se srušio - priča nam šokirani Zlatko, i dodaje:

- Odavno sam slutio da kod njih u braku nešto nije u redu, jer se po selu pričalo da se Slađana švaleriše sa Srećkom. Pokušao sam i da mu skrenem pažnju na to, ali nije vredelo.  Nisam više želeo da se mešam. Međutim, kada mi se čovek iz susednog sela poverio da je čuo od maloletnog Srećkovog rođaka šta su uradili mom bratu, shvatio sam da je situacija veoma ozbiljna. Jedva sam smogao snage i hrabrosti da sve prijavim policiji!

Posle sahrane, na svadbu

Dejanov brat ističe da je Slađana uvek bila neprijatna prema njemu.

- Ne bi ni reč progovorila sa mnom kad bih otišao kod njih... Mogla je da ga ostavi, ne bi bila ni prva ni poslednja, a moj brat bi svojoj deci bio živ. Ovako me srce boli za decu, ceo život će ovo da ih prati. Šta mogu da kažem, osim da zaslužuju doživotnu robiju - priča Zlatko.

Meštani Klokočevca danima pričaju o ovom neverovatnom zločinu i ne mogu da se načude koliko je Slađana bila zla i perfidna.

Foto: V.J/privatna arhiva

Osumnjičena supruga Slađana

- Kakav to čovek treba da budeš, da organizuješ ubistvo supruga, pa još i da na sahrani insistiraš da njegov ubica nosi krst?!? To nigde nema! Naravo, Dejanov brat Zlatko to nije dozvolio, jer je verovatno znao za njene "izlete" sa Srećkom. Pored svega toga, Srećko i njegov rođak, sutradan su bez trunke savesti otišli na jednu svadbu u Štubik kod Negotina. Ja i dalje ne mogu da shvati kakvi su to ljudi, ja to na ratištu nisam video, a doživeo sam svašta - čudi se meštanin Klokočevca. 

Ubica tražio još novca

Sudbina Dejana Paunovića i njegove "ucveljene" supruge potresla je celokupnu javnost, pa je posle tragedije prikupljeno čak 3,5 miliona dinara da se Slađani i njenoj deci kupi kuća u Donjem Milanovcu. U međuvremenu, nađena je adekvatna kuća, Slađana je bila presrećna, kao i njena deca, a na dan kad je trebalo da poptiše predugovor o kupovini te kuće, stavljene su joj lisice na ruke, tako da je pomoć "stopirana". Pretpostavlja se da je Srećkov maloletni rođak, videvši da cela Srbija prikuplja novac za Slađanu, tražio od nje još novca za ubistvo njenog muža. Ona ga je verovatno odbila, pa se obesni mladić pijan žalio prijatelju da je za ubistvo uzeo samo 100 evra i 5.000 dinara, što je na kraju i dovelo do hapšenja svih osumnjičenih. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija