• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir/TPK news

08.10.2023

20:12

Pao sa drugog sprata zgade i poginuo! Ovo je Srbin (42) koji je nastradao na gradilištu u Italiji

FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

Vesti

Pao sa drugog sprata zgade i poginuo! Ovo je Srbin (42) koji je nastradao na gradilištu u Italiji

Podeli vest

Državljanin Srbije Darko Pajkić (42) iz Voluje kod Kučeva, poginuo je u padu s krova zgrade kojim je hodao, i to s visine od oko osam metara, u italijanskom gradiću Arkoleo.

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić, koji je živeo u San Bonifacio, i njegov dugogodišnji kolega G. M. (57) koji je i vlasnik firme u kojoj je Pajkić bio zaposlen, u sredu oko 15 sati, pali su sa krova dvospratnice na koji su se popeli sa namerom da izvedu radove na sanaciji.

Kako pišu italijanski mediji, do nesreće je došlo usled urušavanja zida nastrešnice na kojoj je bila postavljena ograda za sprečavanje nezgoda. Vatrogasci koji su stigli na lice mesta izvukli su dvojicu teško povređenih radnika iz ruševina i premestili na bezbedno mesto, gde su im lekari odmah nakon toga pružili prvu pomoć.

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

Nastradali muškarac

 

Pajkić je odmah helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni, dok je G. M., prevezen prvo u bolnicu San Bonifacio, odakle je, takođe, helikopterom prebačen u bolnicu Borgo Trento u Veroni.

Foto: FACEBOOK/VIGILI DEL FUOCO

 

 

Prema pisanju italijanskih medija, Pajkić je neko vreme bio u komi, međutim, nažalost, podlegao je povredama, dok je G. M. van životne opasnosti.

Pajkić je iza sebe ostavio suprugu Sanelu i trinaestogodišnje blizance Dimitrija i Sebastijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija