• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

29.11.2023

11:49

Ubio baku pa godinu dana tvrdio kako je nestala: Policija otkrila jeziv zločin, udavio je, umotao u ćebe i zakopao u šumi

B.Đ.

Vesti

Ubio baku pa godinu dana tvrdio kako je nestala: Policija otkrila jeziv zločin, udavio je, umotao u ćebe i zakopao u šumi

Podeli vest

Desimir Čačić (33) zadavio Fadilu (75), a zatim prijavio njen nestanak. Glumio zabrinutost na Fejsbuku i apelovao na ljude da mu pomognu da je nađe

- Ništa nije slutilo da će otići od kuće. Patila je od demencije i koliko smo mogli ubeđivali smo je da redovno pije lekove - ovako je Desimir Čačić (33) iz Šapca glumio zabrinutost zbog svoje bake Fadile (75), koja se vodila kao nestala, a za čiju brutalnu smrt se sada tereti!

Javnost u Srbiji bila je šokirana letos nakon što je otkriven stravičan zločin za koji se tereti Čačić. On je osumnjičen da je u julu prošle godine zadavio svoju baku, a zatim je umotao u ćebe i zatrpao je u selu Drenovac, nedaleko od obale na Savi. Desimirov otac je 28. jula prošle godine prijavio nestanak svoje majke Fadile, zbog čega se cela Srbija digla na noge.

Ono što danas mnoge šokira jeste i ponašanje Desimira, koji je sve vreme glumio zabrinutost i aktivno učestvovao u njenoj potrazi.

Desimir je čak davao i izjave za medije u kojima je istakao da ništa nije slutilo da će „otići“ od kuće, tvrdeći da je bila dementna.

- Bila je zaboravna i često nije mogla da se seti gde je ostavila stvari. Nebrojeno puta smo menjali brave kada izgubi ključeve - kazao je Desimir za beogradske medije.

Na svom Fejsbuku je čak objavljivao fotografije svoje bake i njenu ličnu kartu apelujući za pomoć.

Foto: printscreen/Informer

 

 

Robijao s grobarima u Grčkoj

Desimir je čak bio u Grčkoj u zatvoru, a kada se vratio pravio je proslavu. Na Fejsbuku se hvalio fotografijama iz zatvorske ćelije sa svojim zatvorskim cimerima, od kojih su svi nosili majice sa simbolima navijača Partizana. Hapšen je zbog razbojništva, tuča ali i droge.

Prema rečima poznanika, baka mu je uvek prebacivala zbog lošeg društva.

- Govorila mu je da se oženi, obećavajući mu da će ona da čuva dete, samo da se smiri. Kada se ženio, okupio je sve neki sumnjiv svet. Za to vreme babe nigde nije bilo - kaže poznanica.

„Nestala osoba, molim građane Šapca ako je vide bilo gde da je pratite i odmah nazovete policiju. Unapred zahvalni članovi porodice“, napisao je bez imalo kajanja Desimir, a zatim su se nizali brojni komentari poznanika koji su bili šokirani i koji su čak pokušali da ga uteše?!

"Idi, sine, vidi kod komšija, ima kamere. Čedo moje proveravaj, zamoli ljude“, „Nadam se od srca da ćete svoju babicu pronaći živu i neozleđenu“..., nizali su se komentari, a Desimir je na sve to odgovorio: „I mi, hvala vam puno!“

Jedna od komšinica ispričala, da ne može da veruje da se Desimir gotovo godinu dana pravio da ne zna gde je njegova baka i da je sve vreme navodno patio za njom.

- Ovo je strašno! Ona je njega bukvalno odgajila. Njegov otac je imao petoro dece sa sve različitim ženama. Desimira je ostavio s Fadilom, a on evo kako joj je vratio. Ne samo što ju je ubio, nego ju je tako hladnokrvno spakovao i zakopao kao psa. Pričalo se svašta... neki su nagađali da je oteta, drugi da je upala u reku ili septičku jamu, a neki su čak mislili da je pobegla u Nemačku kod sestre, jer su je Desimir i njegov otac maltretirali - kaže besna komšinica.

Zakopao babu, pa otišao u provod

Koliko je Desimir bio hladnokrvan, najbolje govori podatak da se, nakon što je zakopao babu, presvukao i otišao u grad u provod s društvom. Sutradan je nestanak prijavio njegov otac, a Desimir je sve vreme pričao da ne zna gde je. Čak je i on prijavio nestanak bake dan posle oca.  Provodio se, a svi su se pitali kako može da bude veseo kad nema njegove bake.

Podsetimo, Desimir Čačić se tereti da je 26. jula 2021. usmrtio svoju baku tako što ju je golim rukama zadavio posle svađe, a zatim ju je umotao u ćebe i neprimetno ubacio u gepek automobila i odvezao do Drenovca. Tamo ju je zakopao u zemlju. Zločin je otkriven kada je policija osumnjičenog privela zbog nasilja u porodici. Prema nezvaničnim informacijama, on je na saslušanju priznao da je ubio svoju babu i čak je policajcima pokazao mesto gde je nesrećna žena zakopana.

Inače, Desimir je s Fadilom imao ugovor o doživotnom staranju. Ona je planirala da mu ostavi celo veliko imanje. Ona je čak svakog dana išla da prodaje cveće kako bi imali dodatni prihod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija