• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

05.12.2023

20:59

"Nastavnice, zaključajte brzo učionicu"! Dečak naslutio užas, ali tada je uleteo monstrum Kosta!

ATA Images, Z.G.

Vesti

"Nastavnice, zaključajte brzo učionicu"! Dečak naslutio užas, ali tada je uleteo monstrum Kosta!

Podeli vest

Hronologiju i detalje masakra Koste K. (14) u "učionici smrti" otkriva roditelj jednog učenika iz prepolovljenog odeljenja.

U uobičajenoj atmosferi čas istorije, prvi u rasporedu te proklete srede, po kazivanju svedoka, bližio se kraju i nastavnica Tatjana Stevanović je stojeći ispred table predavala novu lekciju.

Osim učenika u učionici je bio D.P. student istorije na praksi.

Foto: Društvene mreže

Teško ranjena nastavnica u bolnici sa svojom sestrom

Začuli su se pucnji u hodniku, a učenici 7/2 nisu ni naslutili da je njihov drug iz razreda došao sa pištoljem umesto olovke, i da će već za nekoliko minuta postati najmlađi masovni ubica na svetu ubivši svojih pet drugarica i druga, posle tri devojčice u holu škole i školskog čuvara. Monstrum je ranio još petoro dece iz svog odeljenja i nastavnicu Tatjanu. Neki dečaci i devojčice su uspeli da pobegnu bežeći čak i kroz prozor.

-  Deca su slušala nastavnicu šta govori kada se začula pucnjava na hodniku. Nasmejali su se i čak se šalili na taj račun. Neko je rekao: "Ma to Raša baca pedarde". Mislili su na nestašnog dečaka iz škole. Međutim dečak V. Ž. se uozbiljio jer je očigledno shvatio da je u pitanju ozbiljnija stvar, da puca jače od pardi. Rekao je: "Nastavnice, zaključaje brzo učionicu - prepričao je izvor Republike. 

Foto: Privatna arhiva

Otac ga vodio da puca u streljanu

I pre nego je prvi nastavnik izašao na hodnik da vidi šta se dešava i ko to remeti mir, učenik Kosta K. pretvoren u monstruma uleteo je u svoje odeljenje u kojem je imao glavne mete, kako je kasnije otkrila istraga.

- Čim je V. Ž. rekao nastavnici da zaključa vrata slutivši opasnost, na vratima se pojavio ubica koji je umesto "dobar dan" uperio pištolj u nastavnicu i pogodio je u stomak. Nastavio je bez reči da puca u decu. Prve su nastradale devojčice u prvim klupama. Oni pozadi su na povik drugarice iz četvrte klupe: "Lezite dole" , legli na pod. Devojčice su se privijale jedna uz drugu. U pokušaju da se sakrije ispod stola jedna devojčica je nastradala jer ubica nije prestajao da puca, osim kada je punio šaržere. Tu situaciju je nekoliko njih iskoristilo i pobegli su. Jednog dečaka je u begu ranio - opisuje otac učenika prošlogodišnjeg 7/2.

Pravila se mrtva
 

Učenica 7/2, P. T. je preživela masakr zahvaljujući pribranosti i usled panike. Dok je monstrum pucao, devojčica je legla i nije davala znake života. 

- Ona je nepomično ležala da bi ubica pomislio da je mrtva. Nije imala snage da trči i pokuša da pobegne i dosetila se da se pravi mrtva - priča izvor.

P.T. je sada učenica internacionalne škole u Beogradu budući da više nije smogla snage da uđe u "Ribnikar". Ni učenik V.Ž. više nije kročio u "krvavu školu" već se sa porodicom preselio u Ameriku gde je nastavio školovanje. 

Pucao je dok je video žive

Monstrum je ispalio 45 metaka u kabinetu istorije, pucao je sve dok je bilo dece u klupama i na nogama.

Kad je obavio svoju bolesnu misiju, Kosta K. je iskočio kroz prozor iz učionice i pozvao policiju da kaže šta je uradio. Pre njega je policiju pozvala pomoćnik direktora škole. Policajci su brzo stigli, a čitav kraj je odmah bio na nogama. Roditelji su tražili svoju decu oko škole. Oni koji ih nisu našli, tražili su ih po bolnicima, dok nisu dobili poziv da dođu u policijsku stanicu Vračar gde im je saopštena najgora moguća istina. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija