• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/WCVB

14.12.2023

11:33

Da li će Brajan Volš dobiti drugog branioca?! Advokatica podnela zahtev za povlačenje sa suđenja za ubistvo Ane Volš

Privatna arhiva

Vesti

Da li će Brajan Volš dobiti drugog branioca?! Advokatica podnela zahtev za povlačenje sa suđenja za ubistvo Ane Volš

Podeli vest

Advokatica Trejsi Miner pravni zastupnik Brajana Volša, optuženog za ubistvo supruge Ane Volš, rođene Beograđanke, namerava da se povuče iz slučaja, saopštilo je okružno tužilaštvo Norfolka u Masačusetsu.

Brajan Volš je optužen da je ubio i raskomadao suprugu Anu u njihovoj kući u Kohasetu, u noći između 31. decembra i 1. januara.

 

Anin nestanak je prijavljen tri dana kasnije i prvo su ga prijavile njene kolege jer se nije pojavila u Vašingtonu na poslu, a nešto kasnije je nestanak prijavio i Brajan.

Istragom je utvrđeno da je on opstruirao istragu, a američka policija sumnja da je Brajan ubio Anu, isekao je na delove, a onda ih bacio na deponiju koja se nalazi blizu mesta gde stanuje njegova majka.

Brajanova advokatica koja ga je zastupala i u nekim drugim slučajevima jer mu je u prošlosti suđeno zbog prevare, iz za sada nepoznatog razloga obavestila je kancelariju okružnog tužioca da planira da podnese zahtev za povlačenje iz slučaja do kraja ove nedelje.

Foto: printscreen

Advokatica Trejsi Miner podnela je zahtev da više ne zastupa Brajan Volša

 

Prema kancelariji okružnog tužilaštva, nakon podnošenja predloga za povlačenje, sud će odlučiti da li će ga prihvatiti i, ako ga prihvati, onda će imenovati novog javnog branioca.

Bostonska televizija WCVB piše da će Brajana Volša sada predstavljati Lari Tipton, ali iz kancelarije tužioca kažu da još nisu obavešteni o tome.

Brajan je optužen da je ubistvo prvog stepena supruge, koju je raskomadao i delove tela spalio u centru za reciklažu, a do danas osim tragova krvi i Aninog DNK koji su pronađeni na nekim stvarima u centru za reciklažu, njeni ostaci nisu pronađeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija