• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.12.2023

16:38

"Nemam ja nikog da me razume"! Pola godine od ubistva tiktokerke Noe Milivojev, majka očajna: "To su sada anđeli na nebu"

Informer, Instagram

Vesti

"Nemam ja nikog da me razume"! Pola godine od ubistva tiktokerke Noe Milivojev, majka očajna: "To su sada anđeli na nebu"

Podeli vest

Trans devojka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna kada je krenula kod dečka Ognjena D. Njeno telo pronađeno je 6. jula u stanu u Beogradu, a njen partner osumnjičen je za ovo ubistvo. Boba Milivojev, majka ubijene Noe, oglasila se na društvenim mrežama gde je napisala potresnu poruku.

- Nemam ja nikog da me razume. Imala sam, ali to su sada anđeli na nebu - napisala je neutešna majka na svom profilu na Fejsbuku.

Rekla porodici da ide kod dečka

Kobnog dana, 17. juna, Noa Milivojev, trans devojka rodom iz Kovilja, uputila se kod svog partnera Ognjena D. (33) ni ne sluteći šta će se dogoditi. Naime, njoj se tog dana izgubio svaki trag. 

Za njom se tragalo sve do 6. jula kada je u javnosti odjeknula vest o stravičnom ubistvu u centru Beograda.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Ubijena tiktokerka

Ubrzo je otkriveno da je reč o nestaloj Noi.

Ubica je uhapšen tog dana, policiji je priznao zločin, međutim, usledio je obrt. Pred tužiocem je zaćutao i odlučio da ne iznosi odbranu.

Udavio je, pa delove tela isekao

Kako je Informer ranije pisao, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno da stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

Na osnovu saopštenja Tužilaštva zaključuje se da ubijena Noa i dalje ima pravni status muške osobe, jer je tužilaštvo u saopštenju formalno vodi kao muškarca.

- To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Lečio se u "Lazi Lazarević"

Podsetimo, Ognjen je poznat kao nasilnik i jedno vreme se lečio u klinici "Laza Lazarević".

Pre nego što je upoznao Nou, maltretirao je devojke sa kojima je bio u odnosu, ali je imao kratkotrajne afere i koristio je i usluge prostitutki.

Foto: Informer/društvene mreže

 

- On je svaku devojku sa kojom je bio u bilo kakvom odnosu maltretirao. Imao je ozbiljne psihičke probleme i zavistan je od toga da maltretira devojke. U komunikaciji sa devojkama preko telefona se predstavljao kao fin mladić, da one nisu ni posumnjale da će kada dođu kod njega kući biti brutalno maltretirane - rekao je ranije izvor "Blica" upoznat sa slučajem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija