• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2023

10:52

Policajac van dužnosti udario ženu na pešačkom prelazu! Užas na Novom Beogradu!

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

Policajac van dužnosti udario ženu na pešačkom prelazu! Užas na Novom Beogradu!

Podeli vest

Sinoć oko 19 sati na Novom Beogradu u Vojvođanskoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća na pešačkom prelazu kada je udaren pešak D. V. (66), koja je zadobila teške telesne povrede.

Nju je udario automobil marke BMW koji je vozio policajac u uniformi. U pitanju je privatni automobil i on nije bio na dužnosti u tom trenutku. Išao je od kuće ka poslu.

On je udario ženu pešaka i nabacio na automobil koji je bio u suprotnom smeru i koji je stajao pred pešačkim prelazom i čekao da pešak pređe ulicu. Ženu je BMW bacio na bočnu stranu tog automobila "dačiju daster".

Vozač tog automobila je Siniša Zorić, glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Zorić je odmah izašao iz svog vozila, pružio prvu pomoć povređenoj ženi i zvao hitnu pomoć i policiju da dođu na lice mesta. Policija je na licu mesta uradila alkotest i utvrđeno je da su oba vozača bez alkohola u krvi. Na licu mesta je bio i nadležni tužilac iz Trećeg OJT u Beogradu.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, protiv vozača BMW podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Inače, tužilac Zorić poznat je među kolegama tužiocima i među advokatima i sudijama kao pravedan profesionalac koji je u karijeri izneo veliki broj komplikovanih i teških slučajeva.

Žena je zadržana na odeljenju šok A u Urgentnom centru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija