• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

20.12.2023

14:02

Kosta se pravi blesav?! Ja sam heroj, a ne monstrum tvrdi dečak ubica

Printscreen You Tube

Vesti

Kosta se pravi blesav?! Ja sam heroj, a ne monstrum tvrdi dečak ubica

Podeli vest

Kosta K. (14) koji je 3. maja ubio devet učenik i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ni nakon skoro osam meseci navodno ne shvata zašto je to loše i nije mu jasno zašto svi na njega gledaju na monstruma koji nikada ne bi trebalo da se nađe na slobodi.

Nakon užasnog zločina koji je počinio Kosta je pozvao policiju i predao se, a od tada se nalazi u Klinici za neurologiju i neurohirurgiju za decu i omladinu u Beogradu, gde ga strtučnjaci svakodnevno veštače, ali kako izveštavaju portali dečak ubica ne smatra da je on monstrum iako ne pokazuje ni trunku empatije prema svojim žrtvama, kao i njihovim porodicama. 

- Tužno je i strašno da dete koje ima samo 14 godina, a koje je izvršilo takav zločin i dalje ne pokazuje emocije kao i sažaljenje prema žrtvama i njihovim porodicama i ponaša se kao da ništa nije uradio. On u razgovorima sa stručnjacima razgovara vrlo hladnokrvno, čak povremeno izgleda kao da im se podsmeva predstavljajući sebe kao heroja, a ne zločinca, zato redovno i pita zašto je on zatvoren i pohađa nastavu kako pohađa, a ne ide u svoju OŠ "Vladislav Ribnikar" - kazao je izvor iz istrage.

Interesantno je da je Kosta dobro upoznat i sa zločinom koji je samo dan kasnije počinio Uroš Blažić i veruje da je on bio inspiracija ubici da ubije devet i rani 13 osoba u masakru u Malom Orašju i Duboni.

- Dečak je mislio da je on svojim postupkom postao uzor ubici iz Dubone i zato je sebe video kao heroja, ali kada je shvatio da svi i njega i Uroša gledaju kao obične monstrume, počeo je da postavalja pitanje zašto je to tako - objasnio je izvor iz istrage i dodao:

- Nejasno je da li je on stvarno mislio da će ga neko podržavati i diviti mu se posle onoga što je učinio ili se narodski samo pravi blesav i igra neke mentalne igrice sa stručnjacima, jer je evidentno da se radi o vrlo inteligentnom detetu, koje je planiralo zločin do detalja i ništa nije prepuštalo slučaju.   

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 9 meseci

SPALITE GA TO NIJE DETE NIKAKVO ,TO JE DJAVO......

Dejan

pre 9 meseci

Pucati mu u kolena i laktove pa ga onda pitati da li je heroj. A tati diživotna robija,mamu i sestru proterati iz Srbije. Večna slava i hvala nastradalima.

Bajo.

pre 9 meseci

Da je pravde sudili bi mu kao punoletnim. Dakle doživotna ili smrtna. To malo govno treba obesiti javno

Dejan2019

pre 9 meseci

Zakonodavac nema dilemu da su roditelji odgovorni! U konkretnom slučaju, stiče se utisak da su u pravu. Koliko je sam dečak "neobičan", stvar je stručne procene. Međutim, sve dok se otvoreno ne bude pomenula i odgovornost društva, u vidu naopake društvene klime koju smo izgradili, grozne stvari će nam se ponavljati. Za sada, u tom segmentu otrežnjenja, nema ni najmanjeg nagoveštaja.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija