• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

22.12.2023

21:52

(VIDEO)U sletanju u kanjon Ibra poginula trudnica! Tročlana porodica pala u provaliju duboku 100 metara, dete i otac spaseni

Foto Rina

Vesti

(VIDEO)U sletanju u kanjon Ibra poginula trudnica! Tročlana porodica pala u provaliju duboku 100 metara, dete i otac spaseni

Podeli vest

Tročlana porodica - muž, njegova trudna supruga i četvorogodišnje dete sleteteli su u kanjon reke Ibar, u blizini sela Batrage, kod Tutina. Trudnica podlegla, otac i dete u teškom stanju

Iz provalije je večeras spašavana tročlana porodica iz Tivta, muškarac, žena koja je u drugom stanju i dete.

Nesrećna žena je, kako saznajemo podlegla, dok su dete i muškarac na hirurgiji u Novom Pazaru primljeni u teškom stanju i u toku je dojagnostika.

Loši vremenski uslovi razlog su sletanja vozila. 

Na licu mesta bile su ekipe vatrogasaca spasilaca, novopazarske policije, četiri ekipe Doma zdravlja iz Tutina.

Reč je o porodici iz Tivta. Još nije poznato kako je došlo do nesreće.  Kako saznajemo, u pitanju su crnogorski državljani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija