• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

23.12.2023

09:13

Napadnuta devojka u stanu MMA borca! Maskirani muškarac upao u stan Marka Bojkovića

Informer, Shuttersock

Vesti

Napadnuta devojka u stanu MMA borca! Maskirani muškarac upao u stan Marka Bojkovića

Podeli vest

Maksirani napadač sinoć je upao u stan MMA borca Marka Bojkovića, dok je on bio na treningu i pokušao da udavi devojku koja se nalazila u stanu, koja je na sreću ostala toliko prisebna da se odbrani, ali je ipak zadobila povrede zbog kojih je zbrinuta u Urgentnom centru u Beogradu.

Poznati MMA borac oglasio se na svom Instagramu i objasno šta se desilo, a izneo je i svoje sumnje ko stoji iza ovog napda. 

Kako je Bojković objasnio sinoć oko 20 sati dok je on bio na treningu maskirani napadač je pokucao na vrata njegovog stana u kojem je u tom trentuku bila jedna devojka.

Devojka je ne sluteći ništa otvorila vrata, a maskirani je skočio na nju i počeo da je udara u jednom trenutku on je čak zgrabio za vrat pokušavajući da je udavi. Ipak devojka je ostala prisebna i uspele je da se odbrani i izgura napadača, a u tome su joj pomogli i psi koje MMA borac ima, a onda je zatvorila vrata i zaključala ih. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Bojković

 

Devojka koja je napadnuta u stanu Marka Bokovića je sa povredama primljena u Urgentni centar, a o svemu je obaveštena i policija koja je pokrenula istragu. 

 

 

Inače Bojković veruje da je motiv napada njegova izjava data u emisiji "Pre večere" na TV Informer u kojoj je izvesnog Marka Džeka nazvao pedofilom (emisiju možete videti u video prilogu ispod teksta).

Inače Bojković je na svom Instagram profilu poručio napadaču da ga niko neće ućutkati i to što je bio maskiran ne znači ništa i da postoji mnogo kamera koje su ga sigurno snimile i bez maske, pa mu je poručio i da će ga pronaći bez problema. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija