• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2024

15:12

Potresna poruka za ubijenog MMA borca: "Volim te, tvoja mala Maša" (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Potresna poruka za ubijenog MMA borca: "Volim te, tvoja mala Maša" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Stefan Savić (23), osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, ubijen je nakon što mu je nepoznati napadač zario nož u srce posle svađe na Dorćolu u Beogradu, a danas su se njegovi najmiliji okupili na mestu gde je ubijen u njegovu čast.

Porodica i prijatelji zapalili su sveće i ostavili cveće među kojim se našla i jedna rukom pisana poruka na plavom papiru od Stefanove prijateljice.

- Stefane, nismo stigli da pričamo. Želela sam toliko stvari da ti kažem, ali kasno je za to. Znam da me vidiš odozgo i nadam se da si na nekom boljem mestu. Znam da ćemo se sresti opet. Volim te, tvoja mala Maša - piše u poruci na belom cveću ostavljenoj za Stefana.

Podsetimo, Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

Nesrećni mladić kao da je predosetio smrt, pa je ranije u jednoj TV emisiji kazao: "Ulica je mnogo opasnija od borbi..."

U međuvremenu redakcija Informera objavila je ekskluzivno snimak ubistva nesrećnog mladića.

 

Na snimku koji traje nepun minut vide se dvojica muškaraca kako se zverski iživljavaju nad Stefanom.

Oni su ga prethodno oborili na zemlju, a zatim ga biju rukama, nogama i ubadaju nožem.

Nesrećni muškarac pokušava da se odbrani, maše i rukama i nogama, ali ne uspeva da pobegne.

Na kraju snimka ubice beže, a Stefan Savić, teško ranjen, pokušava da ustane, međutim pada kao pokošen.

 

Takođe, vidi se i kako muškarac  S. M. (32), koji je pokušao da pomogne nesrećnom muškarcu prilazi i ulazi u sukob sa osumnjičenima, ali i on biva izboden.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija