• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

19:48

Ovako izgledaju ubice Stefana Savića! Ubili našeg reprezentativca, policija traga za njima

Informer, MUP Srbije

Vesti

Ovako izgledaju ubice Stefana Savića! Ubili našeg reprezentativca, policija traga za njima

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad MMA borcem Stefanom Savićem.

Naš reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Tom prilikom teško je ranjen i mladić (32) koji je pokušao da odbrani žrtvu od napadača.

Foto: Printskrin/mup

 

Kako Informer saznaje, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsetimo, redakcija Informera došla je do snimka ubistva nesrećnog mladića.

Na snimku koji traje nepun minut vide se dvojica muškaraca kako se zverski iživljavaju nad Stefanom.

Oni su ga prethodno oborili na zemlju, a zatim ga biju rukama, nogama i ubadaju nožem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 5 meseci

GLUPI MAJMUNI I ODE VAM ZIVOT . DEBILCINE JEDNE GLUPE . NIKAD VISE NECETE BITI SLOBODNI ......

SARA

pre 5 meseci

TREBA U SRBIJI UVESTI SMRTNU KAZNU. TREBA NAM R E F E R E N D U M

Darko Niš

pre 5 meseci

Doživotna, kamen da tucaju pa da društvo malo opameti, i ovo iskoreni.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija