• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

11.03.2024

15:00

Osumnjičeni za ubistvo Blaža Đurovića pušten u kućni pritvor! Šest godina bio iza rešetaka

printscreen/Informer

Vesti

Osumnjičeni za ubistvo Blaža Đurovića pušten u kućni pritvor! Šest godina bio iza rešetaka

Podeli vest

Nemanja Ivanov (42) kojem se već godinama sudi zbog likvidacije Blaža Đurovića na Voždovcu, pušten je iz zatvorskog u kućni pritvor sa nanogicom, pišu portali.

Kako saznajemo, njemu je pritvorska mera u zatvoru, zamenjena kućnim pritvorom posle 6 godina od hapšenja.

On će u pritvoru biti uz nanogicu.

Na ovu odluku suda tužilaštvo i branioci imaju pravo na žalbu.

Podsetimo, Nemanja Ivanov povezivan je nakon hapšenja sa Filipom Koraćem, desnom rukom Luke Bojovića.

Foto: printscreen/Informer

 

 

Zbog ovog zločina bila je raspisana i crvena poternica za Koraćem, međutim godinu dana kasnije ona je ukinuta.

Ivanov se na optužnici zbog ubistva Blaža Đurovića, na Voždovcu nalazi zajedno sa Darkom Veskovićem zvanim Prika i na teret im se stavlja teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljeno nošenje oružja.

Oni se terete da su iz automatske puške sa 29 projektila iz automobila ubili Đurovića a nakon toga, zapalili njegov automobil, piše Blic.

Mediji su preneli da je Đurović ubijen ispred kuće rođenog brata Saše u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22, nakon što je dovezao njega i decu.

Ivanov je u februaru nakon hapšenja pravosnažno osuđen na dve godine zatvora za krivično delo lake telesne povrede (u tu kaznu mu je uračunata i ranije izrečena kazna zatvora u trajanju od osam meseci po pravnosnažnoj presudi) zbog učešća u sukobu u beogradskom hotelu "Majdan" u januaru 2015. godine, kada je ubijen Vladan Veličković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija