• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

20.03.2024

21:17

"Angelina mi dolazi u san"! Otac devojčice koju je ubio Kosta K. otkrio: "To mi je kao nagrada" (FOTO)

Informer, Društvene mreže

Vesti

"Angelina mi dolazi u san"! Otac devojčice koju je ubio Kosta K. otkrio: "To mi je kao nagrada" (FOTO)

Podeli vest

Anđelko Aćimović, otac Angeline koja je bila učenica Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i jedna od osam devojčica koje je Kosta K. (14) ubio kobnog 3. maja prošle godine, otkrio je tokom jednog gostovanja da mu se ćerka prikazala u snu.

- Kad smo na groblju rešili da uradimo tu gde je sahranjen Andrija, čika Dragan i Angelina na Lešću, rešili smo da to sredimo i da napravimo jednu aleju. Baš smo se trudili da to stignemo da uradimo, međutim, vidim ne stižemo da posadimo cveće, hoće mrak i odjednom ja se molim njoj - rekao je otac tragično nastradale Angeline Aćimović nakon čega su njegovu rečenicu prekinule suze i knedla u grlu.

Kada je smogao snage, nastavio je:

- U tom momentu pojavljuje se deset ljudi koji su nam pomogli i to smo završili na vreme. tu noć, Angelina mi se javila prvi put u san, kao nagrada - jedva je uspeo da izgovori Anđelko za TV Una.

 

Podsetimo, talentovana devojčica Angelina Aćimović koja je preminula 13 dana nakon što je u nju pucao vršnjak u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, maštala je da bude modna kreatorka.

Njeni roditelji skrhani bolom želeli su da ostvare nasilno prekinut san svoje ćerke, te su izrazili želju da neko oživi njene veličanstvene crteže.

Foto: Informer

 

 

To se i dogodilo u Sava centru u nedelju, kada je prikazano 16 haljina modnih dizajnera koje su rađene upravo po skicama male Angeline, kao i dve haljine prestižne francuske modne kuće "Kristijan Dior", specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Politika

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija