• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

24.03.2024

16:27

Dečak ubica i dalje hladnokrvan prema majci! Kosta K. Miljanu gleda kao stranca

Informer/privatna arhiva/printskrin

Vesti

Dečak ubica i dalje hladnokrvan prema majci! Kosta K. Miljanu gleda kao stranca

Podeli vest

Kosta K. (14) koji je 3. maja počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", odmah nakon tragedije, prebačen je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde se i dalje nalazi.

Dečak-ubica je pre krvavog pira, u svojoj sobi do detalja isplanirao način na koji će tog kobnog jutra ući u školu, koje oružje će koristiti, kao i ko će biti njegove mete. 

Iako su svi očekivali da će kada shvati šta je zapravo učinio i da je deset porodica zavio u crno, pokazati svoje emocije, on to nije učinio.

Foto: Zoran Sinko/ print

 

 

Takođe, osoblje je ostalo u šoku, jer je Kosta bio potpuno hladnokrvan čak i kada se prvi put susreo sa svojom majkom Miljanom.

- Kosta svoje ponašanje nije promenio nijednog trenutka. Kad god da su mu bila postavljana pitanja o zločinu koji je počinio, on je odgovarao potpuno smireno, hladnokrvno i bez trunke emocije. Svi su očekivali da će se ipak nešto promeniti kada bude video nekoga od porodice, međutim, Kosta kada je ugledao svoju majku prvi put u bolnici, ponašao se kao da je ugledao stranca, apsolutno nijednu reakciju nije imao, što je osoblje ostavilo u šoku - navodi izvor iz istrage.

 

Da podsetimo, Miljani Kecmanović u oktobru mesecu određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa svedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amerika

pre 1 mesec

Sto mu I dalje zamuceno lice, treba ga javno obesiti...

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija