• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

03.06.2024

09:29

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Društvene mreže

Vesti

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Podeli vest

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

Ovo je potvrdio novinarima tokom protekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

Srđan Janković koji je upravljao automobilom kada je udarena devojčica nakon hapšenja branio se ćutnjem i nakon dva meseca rešio da progovori.

Izgledi su da će se ovo misteriozno i teško krivično delo konačno razrešiti ako on na saslušanju, koje je zakazano za sutra u VJT Zaječar, otkrije šta se dogodilo i gde se eventualno nalazi telo maloletnog deteta.

Inače, najstariji Dragijević, otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana D. nakon pritvora zbog  saučesništva u krivičnom delu za koje još nema dokaza, jer telo devojčice nije nađeno, 29. maja pušten je da se brani sa slobode.

Foto: Informer/G.Z./video printscreen

 

Njega već neko vreme nema u porodičnoj kući u Zlotu, koju je zatekao praznu, jer su mu u međuvremnu preminuli i mlađi sin Dalibor i supruga Svetlana.

- Dolazio je pre par dana kod mene kako bi izmirio troškove sahrane supruge. Doneo je sve što je bilo potrebno iz PIO fonda jer su penzioneri oboje. Bio je sav utučen zato ga niko nije ništa pitao, niti je imao snage da ga pita. Šta i da se pita u ovakvoj situaciji- rekao je vlasnik pogrebnog preduzeća u Boru.
                                                    


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija