• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.06.2024

11:26

Uzalud dolazili u Specijalni sud! Suđenje kriminalnoj grupi Darka Šarića odloženo za 27. jun

printscreen

Vesti

Uzalud dolazili u Specijalni sud! Suđenje kriminalnoj grupi Darka Šarića odloženo za 27. jun

Podeli vest

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za 27. jun odloženo suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Darka Šarića, čiji pripadnici se terete za više krivičnih dela, među kojima je i planiranje ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokovića.

Suđenje je odloženo zbog izostanka optuženog Duška Mirkovića, čiji branilac je sudu dostavio medicinsku dokumentaciju kojom potvrđuje da ima zdravstvene tegobe. Takođe, advokat Dalibor Katančević je službeno odsutan i bolestan, a s obzirom na to da je on jedini branilac optuženog Bojana Stanojkovića, današnje suđenje se nije moglo održati.

Na sledećem suđenju bi trebalo da se nastavi prikazivanje dokumentacije sa kriptovane aplikacije "Skaj". Milan Vučinić i Duško Šarić došli su u sud iz kućnog pritvora, koji im je odredio sud uz jemstvo koje su priložili.

Pored Šarića i advokata Dejana Lazarevića optuženi su i Bojan Stanojković, Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Nikola Spasojević, Danilo Stojanović, Milutin Radovanović, Duško Mirković, Stefan Andrejić, Marko Vukić, Uroš Radovanović, Milan Vučinić, Arsa Šarić i Duško Šarić. Bojanu Stanojkoviću, Nikoli Spasojeviću, Stefanu Andrejiću, Marku Vukiću i Arsi Šariću se sudi u odsustvu jer su u bekstvu, dok su se Duško Šarić i Milan Vučinić predali sudu u januaru i od tada se nalaze u pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija