• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

04.06.2024

13:10

Bivša supruga mu nestala, a on se cereka! Srđan Knežević se smejao na suđenju, ne mareći za Aninu porodicu!

printscreen/america tv

Vesti

Bivša supruga mu nestala, a on se cereka! Srđan Knežević se smejao na suđenju, ne mareći za Aninu porodicu!

Podeli vest

Srbin David Knežević optužen je za nestanak supruge Ane Knežević sa kojom je bio u postupku razvoda. Njegovo saslušanje je trebalo da se održi juče, međutim, odloženo je za 10. jun jer, kako tvrde američki mediji, nije platio advokate.

Kako pišu pojedini američki mediji, ročište koje je bilo zakazano za juče je teklo "poprilično mirno".

Odložili su ga za sedam dana jer se čini da Kneževićev branilac još uvek čeka uplatu. On je čak i rekao da mu treba toliko vremena da vidi da li će biti plaćen i tada će zvanično preuzeti slučaj.

 

 

Prema pisanju medija, situacija u sudnici je bila "čudna" jer su Knežević i njegov advokat celo ročište ćaskali i smejali se dok je u sudnici bila i porodica nestale Ane Knežević.

Kako navode mediji, u sudnici su bili i advokati Anine porodice i svi su se pitali zašto je tako raspoložen.

Tela se oslobodio na putu do Srbije?

Podsetimo, Ana Knežević, kolumbijskog porekla i američke nacionalnosti, nestala je 2. februara u Madridu i njen slučaj je otišao na sud za nasilje nad ženama, zbog sumnje da je u nju umešan njen suprug David Knežević.

Španska policija sumnja da je muž nestale žene, srpske nacionalnosti, pritvorene u Sjedinjenim Državama i u privremenom zatvoru, tim vozilom otputovao u Madrid i 2. februara 2024. godine okončao život svoje supruge i oslobodio se njegovog tela, na putu do Srbije.

Veruje se da bi tragovi koje mogu naći u vozili mogli da pomognu u traženju tela nestale srpske snajke. Takođe, sud je tražio i da ispitaju vlasnika kompanije za iznajmljivanje vozila kao svedoka.

 

 

Prema dosadašnjim informacijama koje su prikupljene u policiji vlasnik renta kara u Srbiji je naveo da je David Knežević iznajmio vozilo 30. januara i vratio ga 15. marta, više od mesec dana. nakon nestanka i nakon što je prešao više od 7.000 kilometara.

Kada ga je uručio, biznismen je utvrdio da vozilo ima ogrebotinu sa strane, da nedostaju nalepnice koje su ga identifikovale kao auto za iznajmljivanje, kao i da su zamenjeni ramovi obe registarske tablice.

Nakon dobijanja ove informacije, španska policija zaključuje da su pređeni kilometri kompatibilni sa povratnim putovanjem između Beograda i Madrida i da je David koristio dve ukradene tablice - jednu srpsku i drugu špansku - kako bi pokušao da ostane neprimećen.

Knežević je uhapšen 4. maja na aerodromu u Majamiju (SAD) kao navodni počinilac nestanka supruge u februaru u Madridu. Do hapšenja je došlo kada je stigao letom iz Beograda, a pritvorenik je smešten u privremeni zatvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija