• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

04.06.2024

21:03

Oglasio se otac male Danke: "Samo da se sve razotkrije, ispričaću našu priču"!"Pa ko bi normalan naudio svom detetu" !

Društvene mreže

Vesti

Oglasio se otac male Danke: "Samo da se sve razotkrije, ispričaću našu priču"!"Pa ko bi normalan naudio svom detetu" !

Podeli vest

Osumnjičeni Srđan Janković danas je u potpunosti negirao da je ubio Danku Ilić.

Nakon što je tačno tri sata govorio o jezivom ubistvu deteta u Banjskom Polju, vraćen je u pritvorsku jedinicu.

- Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti - poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Foto: Foto: Informer

Srđan Janković ćutao, pa negirao vezu sa nestankom male Danke

Kako je rekao, potpuno je nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

- Digao je celu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao 'ja nemam ništa s tim'. Verujem da bi on nešto mogao da zna - kaže otac devojčice i dodaje da su zbog brojnih negativnih komentara u javnosti da je njegova porodica umešana u ovaj jeziv zločin, morali da se "povuku sa društvenih mreža".

- Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom detetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču - poručio je Miloš Ilić.

Na pitanje kako se on i supruga drže svih ovih nedelja, nakon ubistva njihove ćerke, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je prozvorio:

- Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo.

Devojčica Danka Ilić je, prema navodima iz istrage, ubijena 26. marta ove godine.

Janković je uhapšen 4. aprila ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hoće da se izvuče i sve svali na mog Dejana! Evo šta je rekao Radoslav Dragijević, posle sramne izjave Srđana Jankovića
negira ubistvo deteta

Hoće da se izvuče i sve svali na mog Dejana! Evo šta je rekao Radoslav Dragijević, posle sramne izjave Srđana Jankovića

Šokantna i više nego sramna izjava Srđana Jankovića osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, koji je umesto da kaže gde je telo nestale devojčice, kao što su svi očekivali, svoj "zavet" ćutanja prekinuo negiranjem zločina, govoreči da Danku čak nije nikad ni video, a kamo li da je udario kolima, izazvala je burne reakcije.

04.06.2024

15:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija