• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Ivančević

06.06.2024

12:42

Noa je sve svoje probleme poveravala majci! Potresno svedočenje oca ubijene tiktokerke

Informer, Društvene mreže

Vesti

Noa je sve svoje probleme poveravala majci! Potresno svedočenje oca ubijene tiktokerke

Podeli vest

Ognjen Dabetić (34), optužen za svirepo ubistvo transrodne tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja, odbio je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da iznese svoju odbranu.

On je istakao da je pročitao optužnicu i da ju je razumeo. Zatim je rekao da nije kriv za ono što mu se stavlja na teret.

- Za sada još neću da iznosim odbranu. I dalje bih se branio ćutanjem, ako je to u redu - hladnokrvno je izjavio Dabetić.

Optuženi ubica tiktokerke se, inače, vidno ugojio u odnosu na period kada je uhapšen u julu prošle godine. U sudnicu je sproveden iz pritvora Centralnog zatvora, pridržavajući se jednom štakom zbog toga što šepa na levu nogu.

Posle njegovog kratkog izjašnjavanja, sudskom veću se obratio otac ubijene Noe, Milovoje Bata Milivojev. On se na današnjem suđenju pojavio sam, bez supruge Borislave Bobe Milivojev, koja bi trebalo da svedoči na narednom ročištu 22. jula. 

- Ostajem pri onome što sam rekao u svom prvom iskazu u avgustu prošle godine. Zbog šoka se i ne sećam svih detalja. Mogu da kažem da nisam bio upućen u prirodu odnosa između mog sina Đorđa ( kako se ranije zvala Noa, prim. aut.) i Ognjena. Inače se ne razumem u homoseksualne veze, ne razumem ih. Đorđe je o tome uglavnom pričao sa mojom suprugom, ja sam se samo tek ponekad uključivao u njihove razgovore, kada bih se vratio uveče kasno sa posla. Moram da napomenem da je Đorđe bio šikaniran zbog toga ko je i šta je, nije mogao da se zaposli i osamostali. Zakazao je celi sistem u njegovom slučaju. Ističem imovinsko- pravni zahtev u moje i suprugino ime - naveo je Bata Milivojev, sa knedlom u grlu i pogledom očajnika, upućenom ka ubici svog deteta.  

Podsetimo, Noa Milivojev nestala je 17. juna prošle godine, a onda je početkom jula njeno raskomadano telo pronađeno u plastičnim kantama u kupatilu osumnjičenog ubice Ognjena Dabetića u Ulici cara Lazara u centru Beograda.

Istraga je utvrdila da je Ognjen, nakon svađe sa Noom, uzeo produžni kabl za struju i njime udavio tiktokerku, a onda njeno telo isekao na komade i potopio u kante sa kiselinom koje je ostavio u kupatilu svog stana. 

Nakon što je Ognjen uhapšen, on je u policiji priznao ubistvo, ali je rekao da se ne seća kako se dogodilo. Tada je utvrđeno i da je zavisnik od alkohola i droge, ali nikada nije išao da se leči.

Više puta je hapšen zbog različitih krivičnih dela. Pre nekoliko godina je doživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povređen, i od tada koristi štaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija