• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

07.06.2024

15:08

"Ako ne znaš šta ćeš sa nama ti nas poubijaj": Aleksina baba stalno ovo pričala pa nažalost doživela

Informer/društvene mreže

Vesti

"Ako ne znaš šta ćeš sa nama ti nas poubijaj": Aleksina baba stalno ovo pričala pa nažalost doživela

Podeli vest

Reporteri Informera posetili su selo Jakovac kod Knjaževca odakle je porodica Milojević u kojoj se juče odigrao užasni zločin kada je Aleksa pucajući iz lovačke puške u kući u Knjaževcu ubio oca Predraga, dedu Mići i babu Saru.

Kako je Zvonko Dinić, komšija i porodični prijatelj Milojevića, ispričao za Infomrer niko u selu ne može da veruje šta je Aleksa učinio.
 

Foto: Informer

Zvonko Dinić u šoku nakon zločina koji je počinio Aleksa

- Moja žena je čuvala Aleksu dok je bio mali. Niko za njega nema loše reči. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Fina su to porodica... Bogata porodica, ali šta se tu izdešavalo... Oni su razboleli... Deda i baba, a onda mu se i otac šlogirao. Bio je preopterećen. Verovatno je psihički popustio. Ne znam...On je brinuo o njima, jer taj čika je u Nemačkoj. Ovde u selu im je stara kuća, a Mića je kupio još dve kuće u selu da renovira za sina Predraga, njegovog brata blizanca Nenada koji je u Nemačkoj, a jednu je namenio za Aleksu. Imaju i tu kuću u Knajževcu gde se sve desilo- kaže Zvonko Dinić.

- Oni su imali priozvodnju PVC stolarije, ali se onda Predrag šlogirao i imao je psihičke probleme. Mića i Sara su stari i bolesni i sve ja spalo na Aleksu. Mnogi sada pričaju da je Zorica, Aleksina majka kriva što je ovo uradio jer ga je ostavila, ali to nije tačno. Ona je imala velike probleme sa Mićom i Sarom. Sa Aleksom je počela da se viđa tek pre pet, šest godina. Ovo što se desilo... To je užas. A šta se tu desilo? Niko ne zna. Znam da je Sara mnogo puta Aleksi rekla:" Ako ne znaš šta ćeš sa nama ti nas poubijaj!" To je često ponavljala, ali niko nije ni na tren pomislio da će Aleksa to uraditi. 

Da je Aleksa bio miran mladić potvrdila nam je Slavica Ilić, profesorka matematike i njegova razredna iz Knjaževačka gimnazije koju je pohađao.

- Bio je dobro dete. Nikada konfliktan. U školi nikada nije napravio problem. Kada sam čula šta se desilo, ostala sam u šoku - kazala je Savica Ilić za Informer.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija