• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2024

19:43

Aleksine žrtve biće sahranjene u kapelici okrečenoj u žuto! "Deda Mića tražio, onako u šali, da bude bliže česmi, ako mu se pripije voda"

Google map/Društvene mreže

Vesti

Aleksine žrtve biće sahranjene u kapelici okrečenoj u žuto! "Deda Mića tražio, onako u šali, da bude bliže česmi, ako mu se pripije voda"

Podeli vest

Troje Milojevića koje je 6. juna lovačkom puškom usmrtio Aleksa Milojević (22) verovatno će biti sahranjeni u subotu 15. juna na knjaževačkom groblju koje se nalazi prekoputa kuće ove nesrećne porodice.

U Knjaževcu i okolini ne prestaje neverica zbog nezapamćeno krvavog čina gde je Aleksa Milojević (22) ubio oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miloša (81) u njihovoj porodičnoj kući.

- Oni će biti sahranjeni u kapelici okrečenoj u žuto. Oni su tu nešto prepravljali, i znam da je deda Mića tražio, onako u šali, da bude bliže česmi, ako mu se pripije voda. Za sada nema čitulja po Knjaževcu jer se čeka Predragov brat, Nenad da odluči i reguliše neke stvari. Tu se pojavi jedan njihov rođak iz okoline Knjaževca, a sa strane Sarine familije, ali on čovek ne može sam sve to da iznese. Kažem planira se u subotu da bi se ujedno održalo i opelo za pravoslavni običaj "prva subota". Sve je to pod znakom pitanja, ako se obave svi administrativni poslovi, možda se i zakaže sahrana za pet dana - rekli su nam na knjaževačkom lokalnom groblju.

Foto: D.K.

Ubijeni su bili bogati devizni penzioneri, ali su se razboleli

Tela ove porodice su za sada u hladnjači jednog pogrebnog preduzeća. U Knjaževcu i okolini ne prestaje čuđenje, ali i tugovanje za sudbinom ovog momka kome je mnogo toga "prekipelo" pa se odlučio na najgori mogući čin.

- Je l' verujete da ne mogu da se saberem već četvrti dan. Žao mi je što su na taj način okončali ljudi, ali suze ne mogu da osudim za momka Aleksu. Pa tako divan mladić će sada da ima život koji nije zaslužio. On je toliko vredan i radan, da je išao u drva, iako imaju para i za tim nije bilo potrebe. Pre mesec dana je jednom drugaru ceo dan pomagao da se raščisti put oko mog sela Tiovac, tu nadomak Knjaževca. Zaista, ali zaista mi je žao što se sve tako dogodilo - ispričala nam je jutros jedna komšinica iz Ulice Branka Cvetkovića u Knjaževcu.

Nad sudbinom ovog momka mnogi tuguju u Knjaževcu jer nema čoveka koji je posumnjao u njegovu dobrotu.

Baka Sara i deka Mića su mu bili bolesni duže vremena, a onda se i otac šlogirao pre godinu dana.

Aleksa im je bio sve na svetu jer im je trebala nega. Kako su nam svedočili Knjaževčani, on ih je i kupao i presvlačio i sve radio oko njihove nege.

Onda se za deda Miloša našlo mesto u domu, ali baka nije davala da čovek koji boluje od demencije tamo bude smešten.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija