• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sedam

11.06.2024

11:27

Srbin saslušan, tvrdi da nije kriv! David uzeo milione od prodaje kuća neposredno pred Anin "nestanak"!?

Društvene mreže/ video printscreen

Vesti

Srbin saslušan, tvrdi da nije kriv! David uzeo milione od prodaje kuća neposredno pred Anin "nestanak"!?

Podeli vest

Beograđanin negirao krivicu, a tužilac ga optužio da je prodajom sedam kuća zaradio šest miliona dolara

Beograđanin David Knežević (36), optužen za kidnapovanje bivše supruge Ane (40), pred sudom na Floridi se izjasnio se da nije kriv.

Biznismen sa Floride optužen da je kriv za nestanak supruge, koja je poslednji put viđena 2. februara u Madridu. Njega je FBI uhapsio 4. maja na međunarodnom aerodromu u Majamiju kada se vraćao iz Srbije.

Prodao šest kuća pred Anin "nestanak"

Federalni tužioci su doveli u pitanje Kneževićevu prodaju nekoliko nekretnina na Floridi neposredno pre ženinog nestanka, rekavši da bi mu milionski prihodi omogućili da pobegne ako bude pušten uz kauciju. 

Beograđanin, koji je živeo u Fort Loderdejlu, ima dvojno državljanstvo SAD i Srbije, prodao je šest kuća za iznajmljivanje u Južnoj Floridi jednom kupcu i to mesec dana pre nego što je Ana Kneževič nestala u Madridu. Tri nedelje kasnije, prodao je i sedmu kuću. Prema podacima okruga Brovard od prodaja je zaradilo šest miliona dolara.

Odao ga Fejsbuk

U krivičnoj prijavi se navodi da je Davida Kneževića u Madridu odao mobilni telefon. Preko njega se povezao sa Fejsbukom.

Tužioci i porodica Ane Knežević veruju da je naturalizovana Amerikanka iz Kolumbije mrtva, iako njen muž nije optužen za njeno ubistvo. Tužioci su u sudskim podnescima nazvali dokaze protiv Beograđana "snažnim".

Foto: printscreen

David snimljen u Madridu

 

S druge strane, Kneževićeva advokatica Džejn Vajntraub dovela je u pitanje dokaze tužilaštva i planira da traži oslobađanje svog klijenta. U sudskim podnescima krajem prošle nedelje, tužioci su tvrdili da Kneževič treba da ostane u zatvoru do suđenja, rekavši da predstavlja i opasnost za zajednicu i da postoji rizik od bekstva. 

Tužioci tvrde da je Beograđanin sa maskom na licu i motociklističkim šlemom ušao u njenu stambenu zgradu u Madridu i sprejom ofarbao sočivo kamera nadzornog sistema zgrade. Sat vremena kasnije, muškarac je izašao iz lifta sa koferom.

Foto: Mondo

 

 

Tvrde da je u iznajmljenom "pežou" prešao 7.700 kilometara od Beograda do Madrida. Kada je automobil vratio agenciji za iznajmljivanje pet nedelja kasnije i stakla su mu bila zatamnjena, dve identifikacione nalepnice su uklonjene i postojali su dokazi da je njegova registarska tablica sklonjena, a zatim vraćena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija