• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2024

20:28

Živeo sa mrtvom majkom u stanu! Detalji o muškarcu koji je go išao ulicom i sekirom razbijao automobil, evo zašto!

Shutterstock

Vesti

Živeo sa mrtvom majkom u stanu! Detalji o muškarcu koji je go išao ulicom i sekirom razbijao automobil, evo zašto!

Podeli vest

Zagrebačka policija privela je danas muškarca koji je oštetio automobile na ulici, a zatim u njegovoj kući pronašla beživotno telo starije žene!

Povod za njegovo nasilno ponašanje bio je dolazak radnika Elektre koji su došli da isključe struju. To je izazvalo bes kod muškarca, koji je za situaciju okrivio komšije.

Prema izjavama komšija, muškarac je već neko vreme živeo s telom svoje preminule majke, a policija je nekoliko puta dolazila na njegovu adresu, ali on im nikada nije otvarao vrata.

- Taman smo krenuli na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu. Muškarac se drao da nam pi*ka materina svima, ko će njemu isključiti struju. Došao je tu u dvorište, i udario sekirom auto - rekla je žena svedok napada za 24sata.hr.

Incident se dogodio u četvrtak oko 14:25 sati, kada je muškarac hodao ulicama Vrapča bez odeće i oštećivao automobile sekirom, nakon čega se vratio kući.

Policajci nisu bili sigurni da li mogu da uđu u kuću sumnjajući da bi problematični muškarac mogao da bude naoružan, objašnjavaju komšije.

Muškarac je priveden, a u njegovoj kući pronađeno je telo starije ženske osobe, za koje se pretpostavlja da je njegova majka.

Zbog stanja tela, uzrok smrti nije mogao odmah da bude utvrđen, što ukazuje na to da je telo duže vreme bilo u kući.

Kako se nezvanično saznaje, povod za njegovo nasilno ponašanje bio je dolazak radnika Elektre koji su došli da isključe struju.

To je izazvalo bes kod muškarca, koji je za situaciju okrivio komšije.

Policija je trenutno na mestu događaja, sprovodi se uviđaj, a muškarac je pod nadzorom i sledi kriminalističko istraživanje, izvestila je Policijska uprava zagrebačka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija