• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2024

16:28

Trostrukog ubicu šalju na psihijatrijsko veštačenje! Aleksa sve vreme plače i kaje se

Google map/Društvene mreže

Vesti

Trostrukog ubicu šalju na psihijatrijsko veštačenje! Aleksa sve vreme plače i kaje se

Podeli vest

Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca, osumnjičen za ubistvo oca Predraga (60), bake Sarajevke (83) i nepokretnog dede Miloša (81), danas je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru dva sata davao iskaz.

On je, u najkraćem, naveo "da se seća da je kobnog dana iz podruma uzeo oružje, ali da se ne seća samog zločina". Neskriveno je, kako saznajemo, iskazao kajanje zbog onoga šta je učinio i nije mogao da prestane da plače.

S obzirom na sve okolnosti i Aleksino trenutno izuzetno loše psihičko stanje, posle današnjeg saslušanja je odlučeno da on u narednom periodu bude poslat na neuropsihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Prethodno mi trebalo da bude ispitano još nekoliko svedoka.

Trostruko ubistvo dogodilo se 6. juna u porodičnoj kući u Knjaževcu. Osumnjičeni je zločin izvršio dedinim lovačkim karabinom, a od ranije nije poznat policiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija