• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

21.06.2024

14:29

Bejzbolkama na smrt pretukli boksera Zvezde! Unakaženo telo izbacili kod stadiona JNA

Fejsbuk

Vesti

Bejzbolkama na smrt pretukli boksera Zvezde! Unakaženo telo izbacili kod stadiona JNA

Podeli vest

Saša Krstić osuđen je pravosnažno na 10 godina zatvora, dok su Ilija Miljković i Dušan Kotorčević osuđeni na po 11 godina, jer su 19. oktobra 2015. u Beogradu teško povredili boksera Vuka Jorgačevića (24) koji je dan kasnije preminuo.

Kako je utvrđeno, njih trojica su kobnog dana najpre oteli Jorgačevića u naselju Mali Mokri Lug dok je vozio skuter.

Oborili su ga "audijem", nakon čega su izašli iz kola i počeli besomučno da ga tuku bejzbolkama. Potom su ga uvukli u automobil i odvezli do Krstićevog splava na Savski nasip, gde su se više sati iživljali nad njim.

Teško povređenog mladića otmičari su na kraju izbacili u donjem vešu i čarapama na parking u Humskoj ulici kod Partizanovog stadiona. Prolaznici su ga pronašli, unakaženog od batina. On je brzo prebačen u bolnicu, ali je u toku noći preminuo.

Vuk Jorgačević je godinama trenirao boks u klubu "Crvena zvezda". Takođe je bio vatreni navijač crveno-belih. Spekulisalo se da je brutalno pretučen zbog neke devojke koju je upoznao na splavu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 meseca

Sao smrtna kazna za sve poćinioce planiranog ubistva mladog sportiste ili u najmanu ruku doživotni zatvor bez prava na umanjenje kazne.

NekoKo

pre 3 meseca

Za ovako nešto samo 10 i 11 godina.? Dakle jedino rešenje je ipak krvna osveta. Po kojoj logici je Legija onda dobio doživotnu?

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija