• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.06.2024

07:51

Ivica Dačić potvrdio loše vesti! Preminula i druga osoba nakon prevrtanja traktora kod Prokuplja

tanja andric

Vesti

Ivica Dačić potvrdio loše vesti! Preminula i druga osoba nakon prevrtanja traktora kod Prokuplja

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je preminula i druga osoba od zadobijenih teških telesnih povreda opasnih po život nakon prevrtanja traktora u okolini Prokuplja.

- Sinoć je, u UKC u Nišu, preminuo od povreda i vozač traktora I. P. (69) iz Gornje Bresnice kod Prokuplja -  izjavio je ministar Dačić.

Podsetimo do udea u Gornjoj Bresnici je došlo juče oko 17 sati kada se traktor koji je vukao prikolicu ručne izrade sa drvima prevrnuo na šumskom putu. 

 

Foto: B.I.

Traktor/Ilustracija

 

U prevrtanju je na mestu udesa poginuo suvozač D.P. (41) iz mesta Zdravinje, dok je vozač I. P. (69) iz Gornje Bresnice zadobio teške telesne povrede opasne po život i transprotovan je u UKC Niš, gde je nažalost i pored napora lekara da mu spasu život preminuo. 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija