• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

27.06.2024

14:25

Bos po trnju! Francuz zaglavio u srpski zatvor, pa istetovirao dve reči i napisao knjigu!

Shutterstock

Vesti

Bos po trnju! Francuz zaglavio u srpski zatvor, pa istetovirao dve reči i napisao knjigu!

Podeli vest

Francuz po imenu Filip Tabari sredinom decembra prošle godine uhapšen je na jednom od graničnih prelaza Srbije, kada mu je pronađen pištolj.

S obzirom na to da je posedovanje oružja u našoj zemlji kažnjivo, Tabari je prebačen ubrzo u zatvor u Sremskoj Mitrovici, gde je proveo nešto više od 100 dana.

- Filip je krenuo na putovanje po Evropi i Aziji, kada je 17. decembra 2023. godine iznenada zaustavljen na granici Srbije. Vreme koje je proveo u srpskom zatvoru zauvek će pamtiti, pogotovo što je taj period ovekovečio novom tetovažom na svom telu gde na srpskom stoji natpis "Nisam kriv" - pišu francuski mediji.

Filip Tabari se u subotu 22. juna ove godine vratio u svoju rodnu zemlju nakon što je odslužio kaznu, kada je iskoristio priliku da za tamošnje medije govori o onome što ga je snašlo prošle godine, ali i o vremenu koje je proveo iza rešetaka zbog posedovanja oružja, krivičnog dela koje je u Srbiji kažnjivo zatvorom od dve do 12 godina zatvora.

- Prolazio sam provere na granici u Srbiji, kada su ugledali da posedujem vazdušni pištolj. Cev je bila začepljena, bilo je nemoguće ispaliti metak, ali ipak bivam zatvoren - rekao je Tabari i naglasio da je po izlasku iz zatvora, bio neko vreme i u kućnom zatvoru.

- Kada sam izašao iz zatvora, mnogi su mi rekli da sam konačno ponovo slobodan, ali to je bilo daleko od slobode. Dobio sam 10 kg viška, ova tri meseca koja sam proveo u kućnom zatvoru bila su gora od pravog zatvora - istakao je Francuz.

Kako dalje kaže za medije, vreme koje je proveo u srpskom zatvoru iskoristio je da napiše knjigu, za koju kaže da nije fokusirana na zatvor, već na celokupni njegov život.

- Knjiga je ispisana na 280 stranica i govori o običnom čoveku kome se dešavaju neobične stvari. Imam u planu da obilazim knjižare i sajmove kako bih predstavio svoju knjigu - istakao je on, naglasivši da je srpski zatvor ostavio veliki trag na njemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija