• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2024

09:34

Supruga pokazala poslednju poruku ubijenog teroriste! Ministar Daćić otkrio šta je žena vehabije rekla u policiji!

Tanja Andric/drustvene mreze

Vesti

Supruga pokazala poslednju poruku ubijenog teroriste! Ministar Daćić otkrio šta je žena vehabije rekla u policiji!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otkrio je da je Crnogorska policija obavila razgovor sa ženom Miloša Žujovića, koji je izvršio teroristički akt pucavši iz samostrela na čuvara izraelske ambasade u Srbiji.

Kako je istakao ministar Dačić, Crnogorska policija obavila je razgovor sa suprugom Besom Žujović, rođenom Hadžović.

 - Rođena je u Beranama, ona je u braku sa Milošem Žujovićem. Ona je u svojoj izjavi stavila tačku na sva pitanja. Njoj je oduzet telefon, videćemo kada se završi veštačenje. Ona kaže ovako: Bila je u Plavu sa sinom i da je oko 11 i 15 videla video poruku na wapp-u, kada sam je otvorila videla sam da je Miloš u gradskom autobusu, da peva nešto na ruskom jeziku i kaže da ide u raj - kaže Dačić.

Foto: printscreen

 

Zbog sadržaja poruke, koju joj je poslao u 10.50 sati, odnosno 10 minuta pre nego što je počinio teroristički napad, se uzbudila i odmah ga je pozvala ali je ubrzo na televiziji videla šta se desilo.

- To je njena izjava. Dakle, a ovaj akt je pripreman. Znači, time se definitivno stavlja tačka na te rasprave oko toga šta su bili motivi. Ovde se jasno vidi da je u pitanju teroristički akt, on se javlja supruzi iz autobusa i kaže da ga ovaj autobus vozi u dženet. To znači, to je kod muslimana u raj, time se oprašta od života i na neki način... Tamo ga čeka blagostanje. Time pokazuje, u stvari, to je na neki način njegova poruka opraštanja - rekao je Dačić za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija