• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

22:50

Roditelji ubijenog MMA borca očajni: "Vučemo se kao prebijeni, ukrali su nam prošlost" (FOTO)

Informer

Vesti

Roditelji ubijenog MMA borca očajni: "Vučemo se kao prebijeni, ukrali su nam prošlost" (FOTO)

Podeli vest

Pre više od četiri meseca, 23-godišnji MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen na Dorćolu, kada su ga napali i nožem izboli, kako se sumnja, Vasilije Gačević i Marko Daničić.

Iako su se nedavno pojavili navodi da su osumnjičeni na Kosovu i Metohiji, porodica ubijenog sportiste je neutešna, a otac Nenad ističe da nemaju nikakve informacije o toku istrage.

Porodica slomljena od bola

Nenad Savić, otac ubijenog mladića, iskreno je izrazio bol i nemoć porodice koja je ostala bez Stefana.

- Pravo da vam kažem nemamo nikakve nove informacije, što se tiče tužilaštva i advokata, oni nam kažu da ne dajemo nikakve izjave jer je to u cilju istrage, pa dobro, neka im bude u cilju istrage, ali ja sina da vratim ne mogu - rekao je Nenad.

 

Foto: Instagram/MMA savez Srbije

Stefan Savić

 

Dodao je da su ubice oduzele sve - prošlost, budućnost i da je sve izgubilo smisao.

- Supruga i ja nismo nikako, vučemo se kao prebijeni, prošlost su nam ukrali, budućnosti nema, za sve što smo se borili čitav život je otišlo u vetar. Ne može da se razume ovo što se dogodilo, ali kad imate decu i kada se desi ovakva stvar i to još bez razloga, nema smisla u životu više, barem što se mene tiče. Možda neko drugi nađe nekakav smisao, bori se, stvara, ali meni je sve ovo izgubilo smisao - kaže otac ubijenog MMA borca.

 

Foto: Printskrin/mup

Osumnjičeni

 

Sukob i napad

Sukob između Stefana Savića i osumnjičenih datira od ranije, kada je MMA borac branio svog drugara i tom prilikom povredio Daničića. Nakon što su ubice sustigle mladog Savića, njemu je u pomoć pritekao Stefan M. koji se slučajno zatekao na mestu napada, ali su napadači i njega povredili.

 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nenad Savić

 

- Ponašanje tih mladića je čista oholost, ništa drugo to nije, oni nisu imali nikakav razlog za to da urade - zaključio je otac, piše portal "Republika".

Tok istrage i potezi policije

Policija je pronašla stan i krvavu odeću koju su nosile ubice mladića, a za njima je raspisana poternica. Više javno tužilaštvo saopštilo je da je ispitano više od 15 svedoka u ovom slučaju, među kojima je i otac ubijenog mladića, dok je izvršeno nekoliko veštačenja. Za ubicama je raspisana poternica, a 11. marta doneto je rešenje kojim im je određen pritvor, njima se na teret stavlja teško ubisto i teško ubistvo u saizvršilaštvu.

 

 

Poruka majke i očaja oca

Stefanova majka Jasmina ispričala je da se njen sin nije družio sa ubicama, već da je sa njima bio u sukobu zbog napada na svog prijatelja.

- Da nije bilo Stefana koji je druga izvukao iz vode, nisam sigurna da bi taj događak ostao samo pokušaj ubistva. Oni su tada trebali da kažu: 'Hvala Stefane što si nas spasio robije', ali oni su ga u znak zahvalnosti ubili. To je veliki propust roditelja te dece. Čitav život je samo to i radio, brinuo o drugima. Ovo što su uradili mom sinu, to ne mogu normalna deca da urade, to mogu samo bolesnici. Oni nisu ubili jednog čoveka kada su nam oduzeli Stefana, ubili su mnogo ljudi - rekla je tada Jasmina Savić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija