• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

05.07.2024

11:29

Puklo je kao da se srušio avion! Devojka povređena u stravičnom sudaru u Čačku, vozač škode bio pijan

RINA

Vesti

Puklo je kao da se srušio avion! Devojka povređena u stravičnom sudaru u Čačku, vozač škode bio pijan

Podeli vest

Devojka koja je zadobila teže povrede u stravičnom udesu na kružnom toku u Ljubiću u Čačku, nakon efikasne intervencije lekara u Opštoj bolnici u Čačku otpuštena je na kućno lečenje.

Saobraćajna nezgoda na kružnom toku bila je toliko silovita da je automobil škoda skoro potpuno bio razlupan, a aktivirali su se i vazdušni jastuci.

- Mladić koji je upravljao vozilom bio je pod dejstvom alkohola, izmereno mu je oko 1.5 promila. Čitav slučaj predat je nadležnom tužilaštvu, na dalje postupanje - kratko je za RINU potvrdio izvor iz policije.

Foto: RINA

 

 

Ovaj saobraćajni incident izazvao je veliki revolt kod građana jer se radi o jako frekfentnoj gradskoj saobraćajnici, gde u svakom momentu ulicu prelazi veliki broj ljudi, među kojima i veliki broj dece.

- To je tako snažno puklo, da sam pomislila da se srušio avion, Prestravili smo se, a potom izleteli napolje i videli zaista jezivu scenu. Zgrozilo nas je što se sve desilo u poslepodnevnim časovima. Tu je uvek puno prolaznika, puno automobila. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija. Mladiću koji je vozio želimo brz oporavak i pamet u glavu, da pijan više nikada ne seda za volan -  kaže radnica jedne od obližnjih poslovnih objekata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija